n11.com, Mersin’deki iş ortaklarıyla buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

n11.com, Mersin’deki iş ortaklarıyla buluştu


 

KOBİ’lerin ticaret hacmini büyütmek için düzenlediği iş ortakları eğitimlerine 2017 yılında da devam eden n11.com, Türkiye çapında düzenlediği iş ortaklıkları eğitimlerinin bir yenisini Mersin Divan Otel’de gerçekleştirdi.

GİZEM EKİCİ

E-ticaret platformu n11.com’un e-ticaretin önemini ve sahip olduğu açık pazar iş modelinin sunduğu fırsatları anlatmak üzere Türkiye genelinde düzenlediği ‘n11.com Anadolu’ya uğur getiriyor’ seminerleri 2017 yılında da hız kesmeden devam ediyor. n11.com’un iş ortaklarına e-ticaret eğitimi ve satışlarını artırmanın yollarını anlatmak üzere gerçekleştirdiği eğitim serisi kapsamında, Türkiye'nin dört bir yanından iş ortakları ile bir araya geldiği organizasyonların bir yenisi 98 iş ortağının katılımıyla Mersin Divan Otel’de gerçekleştirildi.

KOBİ’lere güçlü bir e-ticaret kanalı sunarken sektörün gelişimine katkı sağlayacak ve tüketicinin e-ticaret eğitimini güçlendirecek çalışmalar yapan n11.com, Mersin’de düzenlediği buluşma ile iş ortaklarını e-ticaretin dünyadaki ve Türkiye’deki gelişimi, platform kullanımı ve satışı artırma yolları, sipariş yönetimi, tüketici hakları, reklam kullanımı ve kargo süreçleri gibi başlıklar hakkında bilgilendirdi. Yılın belirli dönemlerinde Anadolu’daki iş ortaklarına destek olma hedefiyle yola çıkan n11.com, eğitimlerinin bir yenisini Mersin’de gerçekleştirdi. Gün sonunda 98 satıcıya, e-ticaret eğitimi ve satışlarını artırmanın yolları, platform kullanımı, sipariş süreç yönetimi, mevzuatlar, reklam uygulamaları gibi konularda eğitimler verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA