Başka bir dünya mümkün… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başka bir dünya mümkün…


 

Akdeniz Sanat Oluşumu tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Akdeniz Kentleri Sanat Buluşması’nın basın tanıtımında konuşan ASO Yürütme Kurulu Dönem Sözcüsü Ahmet Eroğlu, bu yıl ki ana temalarının “Başka bir dünya mümkün” olduğunu açıkladı.

Mehmet Nabi Batuk

Kısa adı ASO olan Akdeniz Sanat Oluşumu tarafından 13 – 19 Kasım 2017 tarihleri arasında eş zamanlı olarak Mersin, Tarsus, Antalya, Adana ve Antakya’da gerçekleştirilecek “2. Akdeniz Kentleri Sanat Buluşması” etkinliğinin basın toplantısını gerçekleştirdi. Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen ASO Yürütme Kurulu Dönem Sözcüsü Ahmet Eroğlu, bu yılki ana temalarının “Bir başka dünya mümkün” olduğunu açıklayarak etkinliklerde ağırlıklı olarak “Sanat ve Ekolojik Yaşam” konularına ağırlık verileceğini bildirdi.

BU YILKİ ONUR KONUĞU SABAHATTİN YALKIN

Mersin’deki etkinliklerin İçel Sanat Kulübü, Kültürhane ve Yenişehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştireceğini belirten ASO Yürütme Kurulu Dönem Sözcüsü Ahmet Eroğlu, buluşma programı hakkında bilgi vererek “Çok kültürlü toprakların şairi Sabahattin Yalkın, oybirliği ile bu yılki onur konuğumuz olarak belirlendi. Yurt dışı olarak Bosna Hersek’ten şair yazar Sabahudin Hadzialic, Kıbrıs Rum Kesimi’nden şair Androulla Shati ve Yunanistan’dan şair Christos Koukis etkinliğimize katkı sunmak üzere aramızda olacaklar. Ayrıca yurdumuzun değişik yörelerinden şairlerimiz, yazarlarımız, ressamlarımız, tiyatrocularımız, sinemacılarımız, fotoğraf sanatçılarımız, belgesel film yapımcılarımız, müzisyenlerimiz, korolarımız, dansçılarımız ve akademisyenlerimiz etkinliğimizi olabildiğince zenginleştirecekler” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA