Fırat: “Önümüzdeki dönemlerde yokum” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Fırat: “Önümüzdeki dönemlerde yokum”


 

2015 yılında gerçekleştirilen son genel seçimlerde Mersin’den partisi HDP’den milletvekili seçilerek TBMM’ye giden Dengir Mir Mehmet Fırat sağlık sorunları nedeniyle siyaset hayatını noktaladığını açıkladı.

Uzun bir süredir yakalandığı Akciğer Kanseri’ne karşı mücadele veren Fırat, son olarak geçirdiği beyin ameliyatının ardından Facebook hesabından yaptığı açıklamada “Öncelikle geçirdiğim operasyon nedeniyle gerek bizzat gelerek gerekse telefonla veya diğer iletişim araçlarıyla ilgilerini esirgemeyen tüm dostlarıma en derin sevgilerimi sunarım. Bu arada gerek 25. dönem gerekse 26. dönemde Mersin milletvekili olarak temsil etmek için seçen sevgili Mersinli seçmenlerime sevgi ve saygılarımı iletirim. Rahatsızlığım nedeni ile seçmenlerimi gereği şekilde temsil edememekten dolayı üzgün olduğumu da belirtmek isterim. Yapılacak olan ilk genel seçimlerde bu nedenle hiçbir göreve talip olmadığımı belirtirken bir partili olarak partimin hizmetinde olacağımı belirtirim” cümlelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA