Zirve şekilleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zirve şekilleniyor


 

Süper Amatör’de üçüncü hafta ilginç bir maça sahne oldu! Şampiyonluğun güçlü adaylarından Toroslar Belediyespor, ligin zayıf ekibi Akdenizgücü’ne puan kaptırdı!

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Ligde hafta içi mesaisi sürpriz maçlara tanık oldu. Hafta içi oynanan 3 hafta maçalarında şampiyonluğun güçlü adaylarından Toroslar Belediyespor ligin zayıf ekibine 3-2 mağlup oldu. Bir başka Şampiyonluğu kovalayan ekip olan Erdemli Belediyespor evinde ligin başlamasına 15 gün kala kurulan Gülnar Belediyespor’a 2-1 kaybetti.

TOROSLAR ŞOKTA

Şampiyonluğun güçlü adayı Toroslar Belediyespor mütevazi bir kadro kuran Akdenizgücü ile Suni Çim sahada karşı karşıya geldi. Toroslar ekibin rahat kazanacağının düşünüldüğü maç sürprizle sonuçlandı. İlk yarım saat içinde pozisyon üreten,kontra atak oynayan Akdenizgücü arka arkaya buldukları gollerle biranda 3-0 öne geçti. İlk yarının bitimine dakikalara kala ilk yarının tek golünü tan Toroslar Belediyesi soyunma odasına 3-1 mağlup gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Yeşil Beyazlı ekip skoru 3-1 getirdikten sonrada baskısını devam ettirdi.İkinci yarının ortalarında buldukları penaltı golü ile skoru 3-2 yaptı Toroslar. Son yarım saat maç Akdenizgücü’nün ceza sahsı içinde oynandı. Tüm gol girişimleri boş çıkınca Toroslar zirve yarışında 3-2 kaybettiği için büyük yara aldı.

ERDEMLİ EVİNDE KAYIP

İçelspor, Meski ve Toroslar Belediyespor gibi şampiyonluğu hedefleyen Erdemli Belediyespor içerde oynadığı karşılaşmada Gülnar Belediyespor’a 2-1 yenildi. Gülnar Belediyespor ekonomik sıkıntılar yüzünden lig hazırlıklarını ancak ligin başlamasına 15 gün kala başlayabilmiş bir ekipti. Erdemli temsilcisi için kolay gözüken maç biranda kabusa döndü. Etkili oynayan,üretken olan Gülnar Belediyespor Erdemli gibi zor deplasmanda 2 gol atarak hesapda olmayan 3 puanı hanesine yazdırdı.Umulmadık puan kaybı yaşayan Erdemlispor bu kayıpla zirve yarışında büyük yara aldı.

İÇELSPOR FARKLI

Spor kamuoyu tarafından Şampiyonluğun en güçlü adayı olan İçelspor Tarsus deplasmanından attığı 5 gol ile 3 puanı aldı Kanalspor 0 İçelspor 5. Bu sezon Süper Amatöre çıkan daha sonra el değiştiren İçelspor Tarsus temsilcisi Kanalspor’a fark attı. Baştan sona üstün oynayan İçelspor Ligin zayıf ekiplerinden olan Kanalspor’u rahat geçerek haftanın farklı skoruna imza attı 5-0. İçelspor bu galibiyeti ile ileri haftalar  oynanacak olan maçlar nasıl geçeceğinin ip ucunu da vermiş oldu.

EN GENÇ EKİP

Amatör Ligin en genç ekibi Akdeniz Belediyespor sahasında yine gençlerden kurulu zaman zaman etkili oynayan Ormanspor ile 1-1 berabere kaldı. Düşük bir tempoda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip ilk golü atan taraf olsa da skoru tutamayınca ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarı her iki takım ilk yarıdaki kadroları ile sahaya çıktı. Kontrollü futbol ve temposuz oyun başka gol olmasını önledi her iki takım puanları paylaştı 1-1.

Toplu sonuçlar

Akdenizgücü: 3  Toroslar Bld.Spor: 2

Akdeniz Bld.Spor: 1  M.Ormanspor: 1

Reşadiyespor: 2  Anamur Muzspor: 3

T.Kanalspor: 0  İçelspor: 5

Erdemli Bld.Spor: 1  Gülnar Bld.Spor: 2


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA