Yaşlı Yaşam Merkezi’ne anlamlı destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yaşlı Yaşam Merkezi’ne anlamlı destek


 

Mersin’de gönüllülerin desteği ile kurulan ülkenin ilk Yaşlı Yaşam Merkezi’ne, fizik tedavi aleti tedariki için “Kostümlü 80’ler Partisi” düzenlendi.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de, Türkiye Alzheımer Derneği Mersin Şubesi Yaşlı Bakım Merkezi yararına düzenlenen “Kostümlü 80’ler Partisi” renkli görüntülere sahne oldu. Merkez bahçesinde, fizik tedavi aleti tedariki için düzenlenen yardım amaçlı partiye ilgi yoğun oldu. Katılımcıların rengarenk ve dikkat çeken partide, 80’lerin konseptine uygun müzik ve etkinliklere imza atıldı. Sanatçı MAMİ’nin sahne aldığı gecede, davetliler birbirinden unutulmaz şarkılar ile eğlendi.

GECEDE 10 BİN TL BAĞIŞ TOPLANDI

Gecede kısa bir konuşma yapan Türkiye Alzheımer Derneği Mersin Şubesi Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, destek verenlere ve katılımcılar teşekkür ederek, etkinliklerinin aralıksız süreceğini söyledi. Gecede fizik tedavi aleti tedariki için 10 bin TL’lik bağış toplandığının bilgisini veren Özge, bu desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini ve merkez için önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

Gece, İzmir Marşı ile son bulurken, Mersinliler merkeze desteklerinin süreceklerinin mesajını verdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA