Toroslar boccede gururumuz oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar boccede gururumuz oldu


 

Bocce sporunda milli takıma en fazla sporcu yetiştiren Toroslar Belediyesi Bocce takımı, Ankara’nın Kahramankazan İlçesinde yapılan milli takım seçmeleri sonucu Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında Ülkemizi yine temsil etmeye hak kazandı.

Milli sporcular, Mehmet Can Yakın, Seyfeddin Abik ve Dilber Dağ; İtalya, Fas-Kazablanka ve Fransa’da katılacakları şampiyona öncesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret etti. Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay’ın da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Tuna’ya spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden dolayı teşekkür eden milli sporcular, şampiyonadan başarıyla ve en iyi sonuçla döneceklerinin sözünü verdi.

Ziyaret sırasında konuşan Antrenör Niyazi Kutlay, katılacakları müsabakalarla ilgili Başkan Hamit Tuna’ya bilgi vererek; “Ankara’nın Kahramankazan İlçesinde gerçekleştirilen  milli takım seçmelerinde sporcularımız yine başarılarını taçlandırdı. Seçmelerin sonucunda takımımızın sporcuları Mehmet Can Yakın; 17-24 Eylül tarihleri arasında Fas-Kazablanka’da yapılacak Dünya Erkekler Volo Şampiyonasında, Dilber Dağ; Fransa’da 21-24 Eylül tarihlerinde yapılacak Avrupa Ümitler Petank Şampiyonasında ve Seyfeddin Abik ise İtalya’da 23-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak Avrupa Gençler Raffa Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecekler. Toroslar Belediyesi Spor Kulübü olarak daha önce de milli takıma 8 sporcu göndermiştik. İnşallah bu şampiyonalardan da iyi bir sonuçla ülkemize döneceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya bizlere sunduğu her türle destek ve katkılarından dolayı yeniden teşekkür ediyoruz. Bu başarılarımız, Sayın Başkanımızın spora ve sporcuya verdiği değerin bir sonucudur” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise Toroslar Belediyesi Spor Kulübü sporcularının Ülkemizi Avrupa ve Dünya’da temsil edecek olmasından dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Mersin’de ve Türkiye’de bu sporda en iyisi olduklarını gösterdikleri için Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Niyazi Kutlay’ın nezdinde tüm sporcularını tebrik eden Belediye Başkanı Hamit Tuna, katılacakları şampiyonalarda üstün başarılar diledi.

Başkan Tuna; “Bocce Takımımızın aldığı başarılarla bocce sporunun, Mersin'de her geçen gün daha çok ilgi gören ve adından söz ettiren bir branş haline geldiğini görüyoruz.Sporcularımız, bugüne kadar katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kentimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Antrenörümüz Niyazi Kutlay’ın nezdinde tüm sporcularımızı yeniden tebrik ediyorum. İtalya, Fas-Kazablanka ve Fransa’da katılacakları şampiyonalardan da Ülkemize en iyi sonuçla döneceklerine inanıyoruz. Allah, yollarını ve bahtlarını açık eylesin” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA