Mezitli Belediyesi’nden kentin girişine görsel şölen | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli Belediyesi’nden kentin girişine görsel şölen


 

Mezitli Belediyesi tarafından kentin girişine süsleme yapılarak görsel bir şölen oluşturuldu. Çiçek ve ağaçlarla süslenen alana dev ‘Mezitli Belediyesi’ yazısı ve Atatürk silueti yerleştirildi.

Yaptığı park ve yeşil alanlarla adından sıkça söz ettiren Mezitli Belediyesi, kenti güzelleştirmek adına çalışmalarına devam ediyor. Mezitli Belediyesi tarafından kentin girişine süsleme yapılarak görsel bir şölen oluşturuldu. Çiçek ve ağaçlarla süslenen alana dev ‘Mezitli Belediyesi’ yazısı ve Atatürk silueti yerleştirildi.

Mezitli Otoban kavşağında yapılan ve her iki yönden rahatlıkla görülebilecek şekilde hazırlanan düzenleme bölgenin yapısını da değiştirdi. Enerjisini konulan güneş panellerinden sağlayan alan şimdiden Mezitlilerin ilgi odağı olmuş durumda. Kentin sıcak havasından bunalan vatandaşlar, Mezitli’nin de yukarıdan görülebildiği alana giderek şehir manzarası ve denizden gelen hafif rüzgâr eşliğinde çaylarını yudumlama şansıda yakalıyorlar.

MEZİTLİMİZ DEĞER KAZANIYOR

Mezitli'nin değerinin hızla yükseldiğini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçenin son zamanlarda en çok gelişen ve büyüyen bir yer haline geldiğinin altını çizerek, “Kenti güzelleştirmek ve değerini artırmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. İstiyoruz ki Mezitli’de yaşayan herkes burada yaşamaktan mutlu olsun. Bunun yolu da daha temiz ve güzelliklerle dolu bir çevreden geçer. Bu nedenle kentin güzelleşmesi adına tüm çabamızı ortaya koyduk” dedi.

Mezitli’ye gelenlerin farkı görmeleri adına otoban girişinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bir çalışma gerçekleştirildiğini vurgulayan Başkan Tarhan, “Otoban girişini çeşitli çiçekler, ağaçlar ve taşlarla süsledik. Mezitli Belediyesi yazısının yanına çiçek şelaleleri yerleştirdik. Dev Atatürk silueti ile tamamladığımız alanımız, Mezitlilere yakışır bir yer haline geldi. İstiyoruz ki ilçemize dışarıdan gelenler burada farklı bir yere adım attıklarını hissetsinler. Çünkü Mezitli, çağdaş, aydın yeşili seven ve Atatürkçü insanların yaşadığı bir kent” ifadelerini kullandı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA