“Destekçiyiz, köstek değiliz" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Destekçiyiz, köstek değiliz"


 

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Torunoğlu, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin iddia ettiği gibi tarım fuarını engellemeye çalışmadıklarını, aksine destekleyip geliştirmeye çalıştıklarını belirterek “Anamur’a yapılacak her hizmetin destekçisiyiz, köstek değili

Yeter ki aslı astarı olmayan iftira içeren beyanlar olmasın” ifadelerini kullandı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin her toplantıda, Ticaret ve Sanayi Odası'nın tarım fuarını engellediği ve fuara katılmamaları konusunda katılımcılara telefon açıldığı yönünde iddialarda bulunduğunu hatırlatan Torunoğlu, bunun kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyledi. Aksine fuarın yapılması için ellerinden gelen desteği verdiklerini vurgulayan Başkan Torunoğlu, “Sayın Başkana soruyorum, 2018 yılı fuarının yapılması izni için fuar şirketi odamıza müracaat için son günleri bekleyip 31 temmuz tarihinde müracaat yazısını getirmiştir. Odamız yönetim kurulu toplantı gündemi belirlenip dağıtıldığı halde ilgili müracaat dilekçesi ve evrakları 1 Ağustos tarihli yönetim kurulu toplantımızda gündem dışı olarak değerlendirilerek yönetim kurulumuzca uygun görülmüş ve aynı gün tarafımdan imzalanarak kargo ile onay için TOBB’ye gönderilmiştir. Acaba engelleme durumu olsa bu talep bekletilmez mi? Ayrıca sayın başkan katılımcılar için 'telefon açılıyor' diyorsunuz, ne şahsım ne de yönetimim asla böyle bir şey yapmadı, sizi ispata davet ediyorum” ifadelerini kaydetti.

“DUYDUKLARINIZA DEĞİL GÖRDÜKLERİNİZE İNANIN”

TOBB Türkiye Fuarlar Sektör Meclisi Başkanı Cihat Alagöz'ü, tarım fuarına ve bölgeye destek olmak için genel sekreterle birlikte ziyaret ettiklerini ve dış devletlerden tedarikçi firmalar talep ettiklerini bildiren Torunoğlu, “Ve bu isteğimiz kabul edilmişti. Sayın Başkan size sorarım, odayı suçluyorsunuz da acaba şahsınızı Anamur’u ilgilendiren konulara şahsım oda adına davet ettiğim halde niçin katılmadınız? Başkanım lütfen iftiralarınız biraz ispatlı olsun. Lütfen anlatılanla değil, duyduklarınıza değil bizzat gördüklerinize inanın” ifadelerini kullandı.

“KENDİLERİNE ENGEL OLSAK BİZİMLE ÇALIŞIR MI?”

Anamur için yapılan çalışmalarda ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşları, basın, iktidar ve muhalefet partilerinin tüm siyasi parti başkanları, kaymakamlar, milletvekilleri ve Bakan Lutfi Elvan'ın her platformda Ticaret ve Sanayi Odası'yla iç içe olduğunu vurgulayan Torunoğlu, ifadelerinde şu görüşlere yer verdi: “Siz neden katılmıyorsunuz? Bu kişiler biz kendilerine engel olsak bizimle çalışır mı? Toplantılara katılır mı acaba? Sayın başkanım, siz bizlere ne kadar yaklaşırsanız biz size on katı yaklaşırız. Anamur'a yapılacak her hizmetin destekçisiyiz, köstek değiliz. Yeter ki aslı astarı olmayan iftira içeren beyanlar olmasın.” (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA