Mezitli Belediyesi zamanı geriye aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli Belediyesi zamanı geriye aldı


 

Sıcak yaz akşamlarının vazgeçilmez mekânlardan birisi olan Mezitli Belediyesi Yazlık Sineması, kolay kolay belleklerden çıkmayacak anlara sahne oldu. Klasik araba tutkunları, motorcular ve bisiklet severlerin araçlarında film izlediği akşamda, bir de evlilik teklifi sürprizi yaşandı.

Yaz sıcaklarından kurtulmak ve Tsilla Chelton, Derya Alabora, Onur Uysal gibi sanatçıların yer aldığı Yeşim Ustaoğlu'nun yazıp yönettiği Pandora'nın Kutusu filmini izlemek için Mezitli Belediyesi Yazlık Sineması’na gelenler unutulmaz anlara ortak oldu. Klasik araba tutkunları, motorcular ve bisiklet severlerin araçlarında film izlediği akşamda yapılan sürpriz evlik teklifi de geceye damgasını vurdu.

Yüzlerce Mezitlilinin yanı sıra, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Bisiklet Kulübü, Mersin Bisikletli Gezginler, Çukurova Klasik Otomobilciler Derneği, Mersin Türk Riders Chopper Kulübü, Rebirth Motosikletliler Grubu, Mersin Motosiklet Spor Kulübü ve Mersin Volkswagen Otomobil Sevenler Derneği'nin araçlarıyla katıldığı gecede tam bir nostalji akşamı yaşandı. Araçlarının koltuğunda izleme nostaljisini yaşayan konuklar ilginç bir evlilik teklifine de tanık oldu.

YAZLIK SİNEMADA UNUTULMAZ BİR GECE

Filme ara verildiği sırada perdeye Volkswagen tarzı arabanın görüntüsü yansıdı ve aşk şarkısı çalmaya başladı. Işık şelalesi renklendirilen sahneye Mersin Volkswagen Otomobil Sevenler Derneği üyesi Mehmet Uyan çıkarak, kız arkadaşı Gökçe Çifçi’yi davet ederek evlilik teklifinde bulundu. Alkışlar arasında önüne diz çöken erkek arkadaşının parmağına taktığı yüzükle neye uğradığını şaşıran Gökçe Çifçi, yapılan bu sürpriz teklife ‘Her zaman evet, evet’ diyerek yanıt verdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın nikâhlarını kendisinin kıyacağı sözünü veren genç çift, sahnede alkışlar arasında dans ederken bazı konukların duygulanarak gözyaşı döktüğü görüldü.

“HALKIMIZIN KÜLTÜREL GELİŞİMLERİNE KATKIDA BULUNUYORUZ”

Her zaman yanlarında oldukları ve destek verdikleri için konuklara teşekkür eden Başkan Neşet Tarhan, “Yapılan hizmetler halka ulaşıyorsa doğru yapılmış demektir. Görüyorum ki bu akşam yüzlerce Mezitlili sinemamıza gelmiş. Bu bizim de hem çalışma şevkimizi artırıyor hem de daha büyük hizmetler yapabilmek adına motive ediyor. Hayata geçirdiğimiz yazlık sinema ise sosyal belediyeciliğin ve bütünleşmenin önemli bir örneğidir. Bu anlayış ile ilerleyeceğiz ve halkımızın kültürel gelişimlerine katkıda bulunacağız” dedi.

“SEVGİYİ ÇOĞALTMAMIZ GEREKİYOR”

Mezitli’de yazlık sinema eğlencesinin her yıl vazgeçilmez bir klasik haline geldiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bu tarz etkinliklerin sevgiyi çoğalttığını belirtti. Mezitli halkının birbiriyle kaynaşarak, dayanışma ruhunun arttığını belirten Başkan Tarhan, “Belediyeciliğin en önemli kurallarından bir tanesi, vatandaşların sosyalleşmesini sağlamaktır. İstiyorum ki, vatandaşlarımız her fırsatta bir araya gelsin, birlik olup büyük bir aile olalım. Toplum olarak bir arada olmak beni oldukça mutlu ediyor” diye konuştu.

Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi Yazlık Sinemada film gösterimlerinin Eylül ayına kadar devam edeceğini ve yerli filmlerin sinemaseverlerle buluşacağını söyledi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA