Büyükşehir’den eğitime destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Büyükşehir’den eğitime destek


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye girmek isteyen gençleri, açacağı ücretsiz kurs sayesinde YGS ve LYS sınavlarına hazırlayarak, gelecekte iyi birer bölüm okumalarının önüne açacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu ile Mersin genelinde eğitim gören öğrenciler bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecek. Üniversiteye hazırlık kursu olarak açılacak olan merkez, hem Mersin merkezde, hem de Tarsus’ta olmak üzere 2 şubeden oluşacak.

Üniversite okumak isteyen öğrencilere her türlü eğitim ve öğretim desteğini sunmayı amaçlayan ve öğrencilerin her şartta yanlarında olmayı hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket etmeye devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu kapılarını öğrencilere açacak.

Tecrübeli öğretmen kadrosu ve alanında uzman eğitmenler ile eğitim verilecek olan kursta tüm kaynaklar; yani test kitapları, soru bankaları, yaprak test ve deneme sınavları da ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Akdeniz İlçesi, Çankaya Mahallesi, İsmet İnönü Bulvarı, Yaşat İşhanı 2. katında ve Tarsus İlçesi, Bağlar Mahallesi, Mavi Bulvar, No:76 adresinde bulunan 2 kurs binasında, 12. sınıf ve mezun öğrencilere hizmet verilecek. 24 Temmuz tarihinde başlayacak ve 25 Ağustos tarihinde son bulacak olan başvurular, verilen açık adreslerden alınabilecek. Üniversite hayalleri kuran öğrenciler, başvuru için gerekli evrakları düzenleyerek, bulundukları bölgedeki eğitim merkezlerine dosyalarını teslim edebilecek ve 0 (324) 533 22 01 numaralı telefonlardan bilgi sahibi olabilecek. Eksik dosya getirenler ve başvuru tarihinden sonra gelenlerin başvuruları ise dikkate alınmayacak. Kurs merkezine şehit ve gazi yakınları koşulsuz kayıt yaptırabilirlerken, öğrenci alım sıralaması başarı ortalamasına göre düzenlenecek. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA