Mersin modern çiçek mezatına kavuştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin modern çiçek mezatına kavuştu


 

İstanbul Merkezli SS Flora Çiçekçilik Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Mersin Şubesinin Toroslar ilçesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde 750 metrekare kapalı alan üzerinde kurulan çiçek mezatı, görkemli törenle hizmete girdi.

İstanbul Merkezli SS Flora Çiçekçilik Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Mersin Şubesi yeni mezat binası görkemli törenle hizmete açıldı.

Okan Merzeci Bulvarı üzerinde 750 metrekare kapalı alan üzerinde kurulu bulunan çiçek mezatının açılış törenine Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik yöneticileri Nesil Aydın, Ömer Şahbudak ve Yavuz Selim Madenli, SS Flora Çiçekçilik Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı  Muammer Yaşar, Adana Çiçekçiler Odası Başkanı Süleyman Oğuz ile çok sayıda çiçekci esnafı ve davetliler katılım gösterdi.

Mezatın kurdela kesme töreninde konuşan İstanbul merkezli SS Flora Çiçekçilik Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Muammer Yaşar Türkiye genelinde aralarında Mersin’in de bulunduğu 18 ilde çiçek mezatının hizmet verdiğine vurgu yaptı. 18 bin müşteri pörtföyü bulunan sektörde  32 bin kişinin ekmek yediğinin altını çizen Yaşar, yılda devlete 20 milyon lira KDV ödediklerinin altını çizdi. Yaşar, “Mersin’de liman yolu üzerindeki mezatımız hizmet veremez hale gelmiş, yeni bir mezat zorunluluk olmuştu. Bugün modern donanımlı 750 metre kare kapalı alan üzerinde kurulan yeni çiçek mezatımızı   hizmete sunmanın ve müşterilerimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Açılışımıza katılarak destek veren tüm davetlilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’da yaptığı konuşmada,sınırları içerisinde çiçek mezatının açılmasının gururunu yaşadıklarını söyledi. Tuna, “Çiçek sevgidir, dostluktur, arkadaşlıktır, barıştır. Vereni de alanı da mutlu eder. Yüzlerimizde tatlı gülümsemenin adıdır çiçek. Bu mezatı ilçemize kazandıran Flora çiçekçilik yetkililerine teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’de Mersin’de çiçekçilik organize sanayi bölgesinin kurulması gerektiğine inandıklarını belirterek, “ Sevginin, dostluğun, barış ve kardeşliğin simgesi olan çiçek mezatının, kurulmasın istediğimiz çiçekçilik organize sanayi bölgesinin bir adımı olmasını umut ediyoruz. Mersin’de yüzlerce esnafımız çiçekçilik üzerinden kazançlarını sağlıyor. Onlara iyi şartlarda ürün verilmek üzere tesis edilen yeni merkezin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tarımla birlikte çiçekliğin merkezi olması yönünde çalışmaların önünün açılmasına vesile olması dileğiyle tüm katılımcılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelası Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Flora Çiçekçilik Kooperatifi Başkanı Muammer Yaşar, Mersin Çiçekçiler Odası Başkanı Ömer Şahbudak, Adana Çiçekçiler Odası Başkanı Süleyman Oğuz tarafından kesildi ve mezatta temsili olarak çiçekler açık arttırma usulü satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan çiçekler açılışa katılım gösteren protokol üyelerine hediye edildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA