Mersin’in yeni Valisi Su, basın mensuplarını ağırladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in yeni Valisi Su, basın mensuplarını ağırladı


 

Valiler Kararnamesi ile Şırnak’tan Mersin’e atanan Vali Ali İhsan Su, makamında basın mensuplarını ağırladı.

Mehmet Nabi Batuk

İçişleri Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Şırnak Valiliği’nden Mersin Valiliğine atanan Ali İhsan Su, Sahil Valilik Makamında yerel ve ulusal basın kuruluşlarında çalışan gazetecileri makamında ağırladı. Haber Ajansı, TV, yerel ve ulusal Gazete temsilcilerinin katıldığı buluşmada Vali Su, tek tek medya temsilcileri ile tanıştı.

Buluşmada kısa bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su, “Mersin ilimiz gerçekten de her anlamda gelişmiş, kalkınmış bir ilimiz. Mersin, hem ekonomi anlamda hem ticari, hem tarihi anlamda gerçekten de Türkiye’nin öne çıkan illerinden bir tanesidir. Bu anlamda Mersin’e hizmet etmekten büyük gurur ve onur duyacağım. Buradaki vatandaşlarımızla beraber, yerel ve genel yönetim birimlerimizle birlikte vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmakla birlikte her türlü geyreti de göstereceğiz. Ben şimdiden tüm Mersinli vatandaşlarımızı en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmasının ardından gazetecilerle bir süre sohbet eden Vali ihsan Su, gazetecilerden kent hakkında bilgiler aldı. Sohbetin ardından buluşma sona erdi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA