Vali Su göreve başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Su göreve başladı


 

Şırnak Valisi iken 21 Haziran’da yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mersin Valisi olarak atanan Vali Ali İhsan Su, Mersin’e gelerek yeni görevine başladı.

GİZEM EKİCİ

Valiler Kararnamesi ile Mersin Valisi olarak atanan Vali Ali İhsan Su, Sahil Valilik önünde gerçekleştirilen karşılama töreni sonrasında yeni görevine başladı.

Resmi karşılama törenine; Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kaymakamlar, il protokolü, iş insanları, Valilik personeli, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Gaziler katıldı.

Törene katılanlar ile bir bir tokalaşarak tebrikleri kabul eden Vali Su, tören mangasını selamlamasının ardından makamda il protokolü ile bir toplantı gerçekleştirdi.

BİRLİKTELİK MESAJI

Toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Türkiye’nin cennet köşelerinden biri olan Mersin’e ve Mersin’in güzel insanlarına hizmet edecek olmaktan onur duyduğunu belirten Vali Su, “Mersin’de görev yapacağımız süre içerisinde ilin tüm dinamikleriyle birlikte hareketle ve ortak akılla Mersinimizi daha ileriye götürmenin gayret ve çabası içerisinde olacağız. Bu duygularla Mersin’e ve Mersinlilere sevgi ve saygılarımı sunuyor, Mersin’de bizden önce görev yapan tüm Valilerimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA