Silahla tehdit zanlılarına operasyon | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silahla tehdit zanlılarına operasyon


 

Haber Merkezi

 

Mersin'de silahla tehdit zanlılarına yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramada 5 silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Zanlılardan 3'nün kasten öldürme suçundan, diğerlerinin ise çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mezitli Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şikayet üzerine silahla tehdit olayının faillerinin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin adreslerini tespit eden ekipler, KOM ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte operasyon düzenledi. Bir sitenin içerisinde bulunan 2 işyeri ve 2 daire olmak üzere 4 adrese gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çeşitli markada ruhsatsız 5 tabanca ve silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

 

ZANLILARIN HEPSİNİN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan zanlılarla ilgili yapılan incelemede, M.A.'nın 'kasten öldürme' suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile B.A. ve B.F.'nin yine 'kasten öldürme' suçundan, T.A.'nın 'dolandırıcılık' ve M.E.'nin ise çeşitli suçlardan kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası ile arandıkları ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA