BAL’da sezon sona erdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da sezon sona erdi


 

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 2023-2024 sezonu sona erdi. Mersin takımlarından Anamur Belediyespor son haftalarda kötü performans gösterse de ligi 5 sırada bitirdi. Erdemli Belediyespor ise aldığı kötü sonuçlar sonrası il sıralamasında 3. olarak BAL’a veda etti. Erdemli ekibi önümüzdeki sezon mücadelesini Süper Amatör Lig’de verecek.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’inci grupta mücadele eden Mersin ekipleri 26. hafta maçlarını oynayarak ve sezonu kapattılar.  Anamur Belediyespor Spor kısa bir tatilin ardından Bal’da önümüzdeki sezon için hazırlıklarına başlayacak. Homurlu 1951 Spor ise Bal’da kalmak için bu Cumartesi Play-out maçı oynayacak. Lige veda eden Erdemli Belediyespor da önümüzdeki sezon Süper Amatörde ne yapacak merak konusu.

 

HOMURLU PLAY-OUT’DA KİTLENDİ

Homurlu 1951 Spor bu hafta evinde Ceyhanspor karşısında hükmen kazanarak aldığı son 3 puan ile ligi 40 puan ile 7. sırada bitirdi.

BAL’da kalmak için mücadele veren Homurlu’nun artık aklı oynayacağı play-out maçında. Bu maç öncesi aldığı seri galibiyetler ile rakibine gözdağı vererek ligi bitiren Homurlu 1951 Spor maçı kazanıp BAL’da kalmak istiyor. Homurlu 1951 Spor’un play-out’da rakibi Mersin 33 FK ile 18 Mayıs Cumartesi saat 16.30 Mersin Stadyumunda karşılaşacak. Önümüzdeki sezon BAL mücadele etmek için mutlak kazanması gereken bu maçın hazırlıklarına başladı.

 

KÜME DÜŞEN ERDEMLİ SEZONU KAPATTI

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden ve bu sezonda hedeflerine hiç birine ulaşamayan Erdemli Belediyespor küme düşerek kötü geçirdiği sezonun bedelini ağır ödedi. Erdemli Belediyespor ligde verdiği kötü mücadele ve kaybettiği puan kayıpları ile birlikte Mersin il sıralamasında 3. olarak Süper Amatör lige düştü. Erdemli Belediyespor son 5 haftada sadece 4 puan alabildi.  Bu kadar kötü sonuçlar alan Erdemli ekibinin küme düşmesi beklenen bir sonuç oldu. Erdemli Belediyespor bu hafta Erdemli İlçe Stadında oynadığı maçta rakibi Sarayönü Belediyespor ile 1-1 beraber kaldı. Erdemli önümüzdeki sezon için kısa bir aranın ardından hazırlıklarına başlayacak. Yeni sezonda Süper Amatör ligde mücadele edecek Erdemli’nin yaz transfer döneminde kimlere veda edip nasıl bir hazırlık yapacak merak konusu.  Erdemli ligi 31 puan ile 10. sırada bitirdi.

 

ANAMUR LİGİ KÖTÜ BİTİRDİ

Ligin 26’ncı haftasında Anamur Belediyespor deplasmanda Akşehirspor’a mağlup oldu. Sezonun son maçını oynayan Anamur son haftalardaki istikrarsız bir performansına bir mağlubiyet daha ekleyerek ligi bitirdi. Anamur Belediyespor rakibi Akşehirspor’a 4-1 mağlup oldu. Önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek olan Anamur Belediyespor sezonun bitmesiyle kısa bir aradan sonra yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Anamur ligi 41 puan ile 5. sırada bitirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA