Kahve bahane Silifke’de velilerle buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kahve bahane Silifke’de velilerle buluştu


 

Haber Merkezi

 

“Kahve Bahane Projesi” kapsamında öğretmenlerin hazırladığı tiyatro, bu hafta Silifke Bolacılık oyuncu Mahallesi kahvesinde sergilendi.

Velilerle buluşmak amacıyla her hafta farklı bir mahallede, mahalle kahvesinde sergilenen oyun, aile içi iletişim konusunu temele alıyor.

Rehber öğretmenler ve psikolojik danışmanlar tarafından gerçekleştirilen ve aile içi iletişim, teknoloji bağımlılığı, anne baba tutumu,  sınav kaygısı konularını ele alan oyun; velilere, olaylara öğrencilerin gözünden bakma imkânı sağlıyor. Oyundan sonra velilerle sohbet eden Fazilet Durmuş, dijital bağımlılıktan uzak, aile bağlarına yakın olma dileğinde bulunarak katılan velilere ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

Velilerde farkındalık oluşturmayı amaçlayan proje ile öğrencilerin sorunlarına dikkat çekiliyor. Birlikte kaliteli zaman geçirilen, daha sağlıklı ve mutlu bir aile ortamı oluşturmak hedefleniyor.

Etkinlikte İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'a, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burğut, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri Bayram Duman, Cuma İvrendi, İbrahim Halil Ulaş ve İbrahim Kaya eşlik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA