Mersin Ankara deplasmanında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Ankara deplasmanında


 

TFF 2. Ligde play-offlara katılmaya hak kazanan Yeni Mersin İdman Yurdu ligin son hafta maçında Ankara deplasmanında kazanmak istiyor. Kırmızı Lacivertlilerin beraberlik ya da galibiyet alması durumunda ligi 5. sırada tamamlayacak.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2.Ligde mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, 04 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 15.00'da TCDD Ankara Demirspor Stadında Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Kırmızı lacivertliler Ankara Demirspor deplasmanından kazanarak dönüp ligi tamamlamak ve play-offlara odaklamak istiyor.

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda bu maç öncesi hoca değişikliği yaşandı. Kırmızı Lacivertliler son 5 haftada 4 puan alarak çok kötü bir performans ortaya koydu. Takımdaki bu istikrarsızlık play-offlar öncesi sorun çıkaracağını düşünen Yeni Mersin İdman Yurdu yönetimi hoca Özcan Kızıltan ile yollarını ayırmaya karar verdi. Bu istifanın ardından Yeni MİY’de sular durulmadı ve hemen ardından Yeni MİY As Başkanı Halit Şimşek istifa etti. Bu değişikliler takıma ve şehre neler katacak merak konusu oldu. Yeni Mersin İdman Yurdu play-offlar öncesi hemen yeni hocasını buldu. Adem Çağlayan’ı takımın başına getiren Kırmızı Lacivertlilerde hoca ilk antrenmanına takımla birlikte çıktı. Takımda moral ve motivasyonun yerinde olduğu görülürken deplasmanda 3 puan alarak play-offlara daha sıkı ve moralli hazırlanmak istiyor. Birince lige çıkmayı çok isteyen Yeni Mersin İdman Yurdu play-offlarda başarı elde etmek istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA