‘İlk kez oy kullanacaklar ile kararsız gençler bize oy veriyor’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘İlk kez oy kullanacaklar ile kararsız gençler bize oy veriyor’


 

Haber Merkezi

 

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Kararsız gençler ile ilk kez oy kullanacak gençlerin en çok kendilerini yakın gördüğünü belirterek, “Onları en iyi anlayacak kişinin biz olduğumuzu gördüler. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz çok özel projeler hazırladık.” Dedi.

 

“HER AY 10 GB İNTERNET İLE E SPOR ARENA, GENÇ MERSİN, YETENEKLER SAHNESİ GİBİ PROJELERİMİZ VAR”

Toroslar İlçesinde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleşen Gençlik Buluşmasında konuşan Serdar Soydan, gençlerden gelen sorulara tek tek yanıt vererek projelerini anlattı:  “Kariyer planlamaları ile yeteneklerinizi ortaya çıkarak kültür - sanat alanlarında projelere imza atacağız. Genç Mersin Kültür ve Yaşam Merkezi ile Bilim ve Gençlik Merkezini oluşturacağız. Ayrıca Yetenekler Sahnesi projemizi de çok önemsiyoruz. Burada gençlerimiz sinema ve tiyatro alanlarındaki yeteneklerini geliştirebilecekler. Yine iddialı olduğumuz, eşi, benzeri olamayan E Spor Arena projemizde var. Mersin’de gençlerimizin yanında olacağız ve özgürce internette dolaşmaları için her ay 10 GB internet paketi ile burs vereceğiz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA