Tarsus belediyesi muhtarlarla iftar programı düzenledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus belediyesi muhtarlarla iftar programı düzenledi


 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus mahalle muhtarları ve aileleri ile Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Birlik ve beraberlik çerçevesinde aynı sofrada buluşuldu.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi tarafından muhtarlar ve aileleri için iftar programı düzenlendi. Geleneksel hale gelen iftar programında Başkan Bozdoğan, birlik beraberlik çağrısında bulunarak, Ramazan Ayı’nın önemine değindi.

 

“ALLAH’IN RAHMETİ, BEREKETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN”

Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü  “ Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Dr. Haluk Bozdoğan’ın tertip etmiş olduğu iftar programına hoş geldiniz.  Başı rahmet, ortası selamet, sonu ise cehennem azabından korur Ramazan Ayı. Allah’ın rahmeti, bereketi hepimizin üzerine olsun.” diyerek teşekkürlerini iletti.

 

“ORUCUMUZU AÇTIK, AYNI SOFRAYI PAYLAŞTIK”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni ederek, “Ramazan Ayı hepimize bereket, huzur, mutluluk getirsin. Hepinizin Ramazan Ayı mübarek olsun.Ben sizlerden razıyım Allah’ta sizlerden razı olsun. Bugün beraber tuttuğumuz orucumuzu açtık, aynı sofrayı paylaştık.” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA