‘Akdeniz’e sözümüz, daha yapacak çok işimiz var’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Akdeniz’e sözümüz, daha yapacak çok işimiz var’


 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, partisinin kendisini yeniden aday göstermesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Akdeniz’e sözümüz, daha yapacak çok işimiz var. Akdeniz için kalbimizle, var gücümüzle çalışacağız” dedi.

REŞİT DOĞAN

 

Mersin’de 22 yıllık AKP iktidarında merkezde kazanılan ilk ve tek ilçe olarak 2019’da Akdeniz Belediye Başkanı seçilen M. Mustafa Gültak, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için partisinin Akdeniz için yeniden belediye başkan adayı oldu.

Başkan Gültak, yeniden aday gösterilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sevgili Akdenizliler, 5 yıl önce güveniniz ve desteğinizle sizlere hizmet etme onurunu, gururunu yaşattınız. Bu önemli göreve talip olurken tek bir hedefimiz bir hayalimiz vardı. Akdeniz’i kardeşliğin, barışın ve huzurun merkezi yapmak. Çocukların yüzündeki tebessüm, gençlerin ve kadınların umudu, büyüklerin huzuru olmak. Onun için emanetinize sahip çıkarak çok çalıştık. Ayırmadan, kayırmadan, sevgi, ilgi ve bilgiyle herkese her yere yakın olduk. Önce hayatlar sonra Akdeniz değişti, gelişti ve güzelleşti.

Bizim Akdeniz’e sözümüz, daha yapacak çok işimiz var. Akdeniz için kalbimizle, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Size söz; yine, yeniden Akdeniz kazanacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA