CHP’de Mersin kavgası! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’de Mersin kavgası!


 

CHP Parti Meclisi’nin Mersin belediye başkan adaylarını belirlemesi krize dönüştü! Parti Meclisinin adayları belirlemek üzerine yaptığı toplantıda içeriden belirlenen adayların isimleri sızdı. CHP Mersin Milletvekili Ufuk Çakır’ın toplantıyı basmak istediği iddia edildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 6’sı büyükşehir belediye başkan adayı olmak üzere toplam 242 seçim çevresi adayları belli oldu.

CHP Parti Meclisi (PM) adayları belirlemek üzerine toplandı. İçeriden belirlenen adayların isimleri sızdı. Bunun üzerine CHP Mersin Milletvekili Ufuk Çakır'ın toplantıyı basmak istediği iddia edildi. Olayların Mersin ilçe adaylarının oylanması sırasında yaşandığı öne sürüldü. Çakır, Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba'ya tepki gösterdi.

Çakır, kendisi gibi Mersin Milletvekili olan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a “Yeter ulan!” diye bağırdı. Tartışmanın Mersin adaylarıyla ilgili olduğu öğrenildi. Mezitli Mevcut Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı destekleyen Çakır'ın, tartışma üzerine Başarır'a bağırdığı öğrenildi.

 

“MERSİN MİLLETVEKİLİMİZ, PM SALONUNA GİREREK GÖRÜŞÜNÜ İFADE ETMEK İSTEDİ”

CHP Partisi Sözcüsü Deniz Yücel ise toplantı sonrası yaptığı açıklamada, PM toplantısının devam ettiği esnada yaşanan gerginliğin sorulması üzerine, “Bizim herhangi bir gerginliğimiz yok. PM’miz gayet keyifli, gayet demokratik bir ortamda gerçekleşti ve kararlarımız parti geleneklerine uygun bir şekilde alındı. Mersin Milletvekilimiz, PM salonuna girerek görüşünü ifade etmek istedi. Biz de kendisini uygun bir şekilde dışarı davet ettik. Olay, bundan ibaret.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA