MSK Ankara’da patladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK Ankara’da patladı


 

MSK Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde yeni karşılaşmasını MKE Ankaragücü İkon Menkul ile gerçekleştirdi. Rakibini 92-67’lik farkla yenen Carettalar, Ankara’dan galibiyetle döndü.

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, Ligin 19.haftasında Ankara deplasmanında Ankara Gücü’ne ilk maçta olduğu gibi farklı tarife ile kazanan taraf oldu.

Temsilcimiz ilk yarıyı 39/35 geride kapattı. İkinci yarı hızlı başlayan MSK savunma performansı ile rakibine fazla sayı imkanı vermezken dış atışlardan ve boyalı alandan bulduğu sayılar ve ikili oyunlarla rakibine 92/67 üstünlük sağlayarak galibiyete uzanan taraf oldu.

Karşılaşmada MSK 44 ribaund 32 asit 3 top çalma ile mücadele ederken, 25 sayı farka ulaştı. Hızlı hücumdan 13 sayı bencten gelenlerden 42 sayı üretirken boyalı alandan 44 sayı üretti. Karşılamayı da 25 dakika 20 saniye önde götüren taraf oldu.

Takımda Gökhan Yazıcıoğlu 24 sayı 14 ribaund 6 asist le double double yaparak maçın en iyisi oldu.  Gerel Simmons 21 sayı 9 asist 5 asistle dikkat çeken performans ortaya koyarken, Berkay Sinirlioğlu 17 sayı, Ramazan Tekin 8 sayı,  Murat Kuntker 8 sayı, Garrett Sim 7 sayı, Deniz Çelen 4 sayı, Akın Kandemir 3 sayı ile takımına katkı sağlayan isimler oldu.

Büker Gözeneli, Yiğitcan Turna,  karşılaşmada süre almazken Alp Karahan kadroda yer almadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK gelecek hafta Konya Sporla evinde karşılaşacak.

 

AGRESİF SAVUNMA MUTLU ETTİ

Mersin MSK Başantrenörü Can Sevim, MKE Ankaragücü maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Kazanmaktan başka hiçbir düşüncemiz yoktu. Bugün, bu şekilde net bir galibiyet aldığımız için çok memnunum ama galibiyetten çok, yaptığımız agresif savunma mutlu etti. Yeni bir yılda, yeni bir takım ile yepyeni bir başlangıç yapıyoruz ve devamını getireceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA