Mersin siyasetinde kılıçlar çekildi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin siyasetinde kılıçlar çekildi!


 

CHP’li Seçer’in hedef aldığı İYİ Partili Kocamaz’dan zehir zemberek bir yanıt geldi: “Kıt aklıyla polemik yaratmak istiyor! Engellenmeseydim o makamı rüyanda görürdün. Beyt-ül malı nasıl çarçur ettiğinizi, seçim meydanlarında halkımıza anlatacağız!”

HEDİYE EROĞLU

 

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala adayların belli olmaması ile gerilimin giderek arttığı Mersin siyasetinde sert rüzgarlar esmeye başladı. CHP ve İYİ Parti arasında ki seçim işbirliği görüşmelerinin gerçekleşmemesi Mersin’de Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Milletvekili Burhanettin Kocamaz arasında kılıçların çekilmesine neden oldu.

Önceki gün Seçer’in katıldığı bir programda Kocamaz’ı hedef alarak yaptığı açıklamalara yanıt gecikmedi. Mersin Milletvekili ve İYİ Parti GİK üyesi Kocamaz, sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yaparak adeta açtı ağzını yumdu gözünü. 

 

“KIT AKLIYLA POLEMİK YARATMAK İSTİYOR!”

CHP’li Seçer’e, “Sen kimsin, meydan okumak kim Vahap Seçer? Şu hadsizliklerine bir son ver!” diye seslenen İYİ Partili Kocamaz, “Vahap Seçer sporculara malzeme yardımı yapılan bir programda alakasız bir şekilde siyasete girmiş! Kıt aklıyla polemik yaratmak istiyor!

Vahap Seçer daha önce de Halk TV’de İsmail Küçükkaya’ya açıklama yaparken haddini aşarak, Türkiye genelinde olmasa da Mersin’de İYİ PARTİ ile ittifak yapabileceklerini söylemiş, aklınca Mersin teşkilatlarımıza ayar vermeye çalışmıştı.

 

“ENGELLENMESEYDİM, VAHAP SEÇER O MAKAMI RÜYASINDA GÖRÜRDÜ!”

Bende kendisine bir tv programında ‘sen kimsin?’ diyerek cevap vermiştim. Ben, bana aday mısınız diye soranlara, Allah’a şükür, halkım o makamı bana 5 dönem layık gördü, 2019’da bize kumpas kurulmasaydı o seçimin sonucundan hiç bir endişemizde yoktu. Başlattığımız o büyük hizmet hamleleriyle Mersin bugün çok daha ileri noktalara taşınmış olacaktı!

Ancak kirli ellerin kurduğu kumpasla önümüz kesildi, seçime sokulmadık!

Ama Vahap Seçer, bizim seçime girdirilmediğimiz bir seçimde, kerameti kendinden biliyor!

Bize yapılan o engellemeler olmasaydı, Vahap Seçer o makamı rüyasında görürdü!

Neticede öyle ya da böyle seçimi kazandı! Ama Mersin kaybetti!

 

“YENİDEN ADAY OLMAYI DÜŞÜNMEDİĞİMİ SÖYLEDİM”

Biz görevde olsaydık, Mersin bugün metrosuna kavuşmuş, trafik sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacaktı. Olmadı! Olamadı! Yasa değişikliği ve merkez dışındaki ilçelerinde Büyükşehir hizmet alanına girmesi nedeniyle adeta sıfırdan kurduğumuz ve toparladığımız Büyükşehir Belediyesinde kurulan sistemin, halihazır yönetim tarafından, darmadağın edilmesinden ve de Mersin halkının şahsıma TBMM’nde temsil görevi vermesinden dolayı, yeniden aday olmayı düşünmediğimi söyledim.

 

“BEYT-ÜL MALI NASIL ÇARÇUR ETTİĞİNİZİ, SEÇİM MEYDANLARINDA HALKIMIZA ANLATACAĞIZ!”

Buna rağmen Vahap Seçer’in hariçten gazel okumasını anlayabilmiş değilim. Vahap Seçer, göreve geldiğiniz günden bu yana yaptığınız yanlışları, söylediğiniz yalanları ve aldığınız yanlış kararlarla oluşturduğunuz kamu zararlarını çok yakından takip ediyoruz.

Bu konularla ilgili olarak,beyt-ül malı nasıl çarçur ettiğinizi, şayet aday olursanız seçim meydanlarında halkımıza anlatacağız! Bunun hesabını hem halkımıza hem de, devletimizin ilgili kurumlarına vermeniz gerektiğini size şimdiden hatırlatıyorum!

Ayrıca İYİ PARTİ ne CHP’nin, ne de sizin güdümünüzde olan bir parti değildir.

Şayet aday olursanız, elbette karşınıza çıkacak çok değerli ve de liyakatli adaylarımız olacaktır. Bizde o adaylarımızla birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesinde yapılan yanlışları ortaya koyacak, Mersin ve tüm ilçelerimiz için planladığımız projelerimizi halkımızla elbette paylaşacağız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA