Mersin’de gözler Ankara’da! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de gözler Ankara’da!


 

Yerel seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen masadaki pazarlık şehirlerinden biri olması nedeniyle hiçbir parti ve ittifakın üzerinde anlaşamadığı Mersin’de gözler Ankara’da!

HEDİYE EROĞLU

 

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için iktidar ve muhalefet partilerinde bir yandan seçim hazırlıkları için çalışmalar yürütülürken, “seçim iş birliği” arayışlarına dönük görüşme trafiği de hız kazandı. Paylaşılamayan şehir olan Mersin’de gözler Ankara’dan gelecek aday açıklamasında.

 

MHP’DE İSİM BOLLUĞU YAŞANIYOR

Cumhur İttifakı’nda ki Mersin çekişmesinde AKP’nin geri adım attığı ve MHP’nin adayını destekleyeceği görüşü ağırlık kazandı. Bu gelişme ile hareketlenen MHP’de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna, eski milletvekillerinden Baki Şimşek, Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz ve son olarak eski Orman Bölge Müdürü Nihat Öz adaylık için adı geçen isimler olarak öne çıktı.

 

CHP PERŞEMBE GÜNÜ AÇIKLAYABİLİR

CHP'de ise gözler Perşembe günü yapılacak Parti Meclisine çevrildi. Geçtiğimiz hafta 227 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını açıklayan CHP, perşembe günü gerçekleşecek PM toplantısının ardından 200’e yakın aday açıklayacak. Geçen hafta adayı tek olan seçim çevreleri açıklanırken bu kez birden fazla adayı olan yerlere odaklanılacak.

Anketler, heyet raporları ve saha çalışmaları sonucunda öne çıkan, yapılan çalışmalara göre açık ara önde olan isimlerin açıklanması beklenen PM toplantısında Adana ve Mersin adaylarının da gündeme gelmesi bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA