Başkan Özyiğit çalışmaları yerinde inceledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Özyiğit çalışmaları yerinde inceledi


 

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi’nde yürüttükleri yol ve kaldırım yapım çalışmalarını mahalle muhtarı İbrahim Ünel ile birlikte yerinde inceledi.

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent genelinde ihtiyaç duyulan sokaklarda yol ve kaldırım yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor. Son olarak Eğriçam Mahallesi, 2256 numaralı sokaktaki çalışmaları inceleyen Başkan Abdullah Özyiğit, bölgedeki vatandaşları da ziyaret ederek, görüş ve önerilerini aldı.

Eğriçam Mahalle Muhtarı İbrahim Ünel ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Okan Merzeci Bulvarı’nı birbirine bağlayan 2256 numaralı sokaktaki çalışmaları inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Burası oldukça yoğun bir sokağımız, yolu aşınmıştı. Tabi Eğriçam’ın büyük bir kentsel dönüşüme ihtiyacı var bunu da önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğiz. Ama bu sürede yollarımızın yenilenmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Mahalledeki en işlek sokağı yeniliyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun ama asıl yenileme önümüzdeki dönem Eğriçam’da yapacağımız kentsel dönüşüm olacak.” dedi. Mahalle muhtarı İbrahim Ünel ise “Başkanımıza teşekkür ediyorum. 20 seneden sonra bu asfaltımızı yeniledi. Başkanımızdan memnunuz, her zaman beraber bir arkadaş gibi görüşüyoruz. Allah razı olsun.” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA