MTSO 138 yaşında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO 138 yaşında


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) kuruluşunun 138’inci yılını kutladı. Kutlamalar kapsamında Atatürk’ün huzurunda bir araya gelen Meclis Üyelerine seslenen Başkan Hakan Sefa Çakır, “MTSO olarak üretmeye, iş ve aş vermeye, kentimizin ve ülkemizin zenginliği olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 138’inci yaşını kutladı. Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen Meclis Üyeleri ve Oda Personeli, Odanın kuruluşunun 138’inci yılını, Atatürk’ün huzurunda kutladı. Şehitlerin anısına durulan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır Atatürk anıtına çelenk sundu.

 

“MTSO’NUN BİR PARÇASI OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM”

Törende kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Oda’nın kuruluşunun Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun öncesine dayandığını hatırlatıp, “Ancak, Mersin ve Mersin ekonomisi, Cumhuriyet değerleri ile yücelerek, bugünlere gelmiştir” dedi. Bu nedenle Cumhuriyeti ve bağımsızlığı hediye eden Büyük Atatürk’ün huzuruna geldiklerini kaydeden Çakır, “138’inci yılımızda kentimizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve toplumsal anlamda, en büyük destekçisi olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak görev ve sorumluluklarımızı yerine getirdiğimizi kentimize ve ülkemize sahip çıktığımızı göstermek için buradayız” ifadelerini kullandı. Ata’nın huzurunda Mersin iş dünyası olarak üretmeye, iş ve aş vermeye, kentin ve ülkenin zenginliği olmaya devam etme sözü de veren Çakır, şunları söyledi:  “Siyaset üstü bir duruşla birleştiren, kucaklayan ve değer katan olmaya devam edeceğiz. Yorulmadan, şikayet etmeden, oturduğumuz makamların hakkını vermeye devam edeceğiz. Bu 138 yıllık süreçte, kentimizin bu köklü kurumunu, dünden bugüne taşıyan, emek veren, görev alan herkese teşekkür ediyoruz. 138’inci yaşımız kutlu olsun. MTSO’nun bir parçası olmaktan, siz değerli dostlarımla Mersin’e, ülkeme ve milletime hizmet etmekten onur duyuyorum.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA