Silifke’de Giritliler buluşması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de Giritliler buluşması


 

Haber Merkezi

 

Silifke Giritliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin 10. Kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama gecesi düzenlendi.

Geceye; İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke Giritliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Oğuz, yönetim kurulu üyeleri ve ilçede yaşayan Giritli aileler katıldı.

“Geleneksel hale getirdiğimiz Silifke’de yaşayan Giritli aileler buluşmasına katılan herkese çok teşekkür ediyoruz” diyen Başkan Oğuz, “Gelenek ve göreneklerimizi, yaşam şeklimizi önce çocuklarımıza sonra da torunlarımıza, yani geleceğe taşımak arzusundayız. Derneğimiz faaliyetlerine her zaman destek veren ve kendisi de Giritli bir ailenin evladı olan değerli Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve İlçe Kaymakamımız Abdullah Aslaner’de bu akşam burada biz Giritli aileleri yalnız bırakmamıştır. Derneğimizin 10. Kuruluş yıldönümünü bugün burada birlik ve beraberlik içerisinde coşku ve heyecanla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. İlçemizde yaşayan Giritliler ailesi her geçen gün büyüyerek gelişmektedir” dedi. Oğuz, dernek faaliyetlerine destek verenlere de teşekkür ettiğini açıkladı.

Gecede bir konuşma yapan Başkan Sadık Altunok da, toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyerek bu birlikteliği sağlayanları gönülden kutladığını söyledi.

Altunok, “İlçemizde yaşayan Giritli kardeşlerimiz tarafından kurulan bu derneğimiz kurulduğu günden bu yana sanat ve kültür birikimlerini gelecek kuşaklara aktarmaya devam etmektedir. Giritliler Derneğimiz, sevgi, dostluk ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu tür etkinlikleri sık sık düzenlemektedir. Ben de Silifke’de yaşamış Giritli Hüseyin Altunok’un torunu, esnaf Hasan Altunok’un oğluyum. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sizlerin bir evladı olarak tüm halkımıza ve doğup büyüdüğüm Silifke’mize hizmet etmekten dolayı çok gururlu ve onurluyum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Paylaşmanın, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiliyorsunuz.  Birlik, beraberliğimiz ve dayanışmamız daim olsun inşallah” diyerek Dernek Başkanı Salih Oğuz, yönetim kurulu üyelerine ve ilçede yaşayan Giritli ailelere misafirperverlikleri için teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA