Mersin havalimanı müjdesinin takipçisi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin havalimanı müjdesinin takipçisi


 

Haber Merkezi

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, 23 Kasım 2023 tarihinde Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na Çukurova Havalimanı ile ilgili soru yöneltti. Bakan Uraloğlu, süre yetersizliğinden dolayı soruyu yazılı olarak yanıtladı ve Mehmet Emin Ekmen’e müjdeyi vermiş oldu.

Ekmen, “3-10 yıldır bitirilemeyen Çukurova Havalimanı hangi tarihte bitirilecektir? Çukurova Havalimanı 13 yıldır neden açılamıyor? Çukurova Havalimanı ihalesi 2011 yılında yapıldı. Defalarca bitirme sözü verilen Çukurova Havalimanı için sunumunuzda 2024 Ocak ayında açılacağını söylediniz. Tarih kesin midir?” sorusunu sordu.

Bakan Uraloğlu ise “Çukurova Havalimanının 2024 yılı Ocak ayı içerisinde hizmete verilmesi planlanmaktadır” cevabını yazılı olarak vermiş oldu.

Mehmet Emin Ekmen, Bakanlığın bu cevabı üzerine Çukurova Havalimanı için “hayırlı olsun” müjdesini vermiş oldu. Ekmen, açılışı defalarca kez ertelendiği halde bakanın bu sözünün kıymetli olduğunu ve takipçisi olacaklarını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA