Sinan Koç, ‘Toroslar’a CHP gelecek dertler bitecek’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sinan Koç, ‘Toroslar’a CHP gelecek dertler bitecek’


 

Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aday gibi çalışan Koç, “Toroslar CHP ile şahlanacak. Buraya şimdiye kadar yapılmayan hizmetleri yapacağız. Halkı da dinleyerek eksik olanları yapmaya geliyorum” diyerek Toroslar için projelerini paylaştı.

Haber Merkezi

 

Toroslar’ı ‘baba ocağı’ diye nitelendiren Sinan Koç, aday adaylığa başvurusunu yaptıktan hemen sonra çalışmalara başladı. Projelerini de hazırlayan Koç, “Toroslar’a yapılacak çok şey var. Başvuru yapar yapmaz çalışmalarıma başladım. Projeler hazırladım. Ben Toroslar için hazırım. Sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla herkesin dilinde Toroslar Belediyesi’nin adından söz ettireceğiz. Yapılacak çok iş var. Buraya CHP’nin elinin değmesi şart oldu. Ben kendime inanıyorum. Vatandaşın da ne istediğini biliyorum. Herkesin başkanı olmaya geliyorum. Toroslar’a sen, ben yok biz varız” diye konuştu.

CHP’li Koç bazı projeleri şöyle; “Aldığı yoğun göç nedeniyle Türkiye'nin en zengin mutfağı haline gelen Toroslarda gizli kalmış zenginliklerimizi ortaya çıkaracağız. Özellikle İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu mutfakları. Gerek " İşim Evimde" başlığı ile evlerin mutfaklarını gelir getirici atölyeler haline getireceğiz, gerekirse belediye olarak bölgesel mutfak atölyeleri kuracağız. Böylece gastronominin

kalbi Toroslarda atacak.

Esnaf hanımlar çarşısı, kadın ustalar, kadınların gerçek gücünün; yeteneğinin, çalışma azmi ve titizliğinin en az erkekler kadar mevcut olduğunu Toroslarda göstereceğiz.

Yerel eşitliği sağlamak için "Mahalle Çalıştayları" düzenleyeceğiz.

Gecekondulaşmanın yoğun olduğu Toroslarda kentsel dönüşümü evlerde geri dönüşümle başlatacağız. Tüketilen çöpü geri dönüşüm yöntemiyle ekonomiye katkı sağlayacağız.

Çocuk nüfusu en fazla olan Toroslarda başta eğitim, spor, teknoloji ve dijital dünya alanlarında yetenek kampları kuracağız ve dijital dünyanın genç liderlerini yetiştireceğiz.

Toroslarda işlevsel bir kent meydanı inşa edeceğiz.

Önemli caddeleri markalaştıracağız.

Turizmin, sanayinin ve ticaretin olmadığı Toroslarda küçük esnafı güçlendireceğiz. Çiftçinin, üreticinin olmazsa olmazı soğuk hava depoları inşa edeceğiz. Üretici, ürününü çürümekten dolayı çöpe atmayacak.

Betonsuz, "Çıplak Ayaklar Parkı" kuracağız.

Sosyal hayatın neredeyse sıfır olduğu Toroslarda "Açık Hava Sinemaları" ile halkın ucuza eğlenebileceği ve kaliteli zaman geçirebileceği, yerel sanatçılarımızın da sahne alacağı Belediye Sosyal Tesisleri kuracağız.

Yenişehir ve Mezitlide yaşayan geliri yüksek vatandaşlarımızı mutlaka bölgemize çekecek ve yayla turizmini geliştirecek doğal yaşam alanları kuracağız. • Toroslarda hemşehri derneklerini de içine alan "Toroslar için güç birliği şirketi" kuracağız. Özellikle dar gelirli öğrencilerimiz için öğrenci merkezi ve kütüphane kuracağız.”

2004 seçimlerinde ön seçimde birinci çıkan Koç, CHP’nin bölgede aldığı en yüksek oyunu alarak az bir farkla kaybetmişti. ‘Doğduğum ve doyduğum Toroslar’a borcumu ödeme zamanı’ diyerek yola çıkan Sina Koç adaylık yolunda emin adımlarla yürüyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA