Makamda var otobüste yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Makamda var otobüste yok!


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sık sık kısa süre önce sahiplendiği depremzede köpek Zeus’un 3 aylık yavrusu Karamel ile kameralara poz verirken 1 yaşındaki Gucci sahibinin kucağında olmasına rağmen belediye otobüsüne alınmadı!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesinin, ‘hayvan dostu’ yaklaşımı makam farkına takıldı! CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sık sık kısa süre önce sahiplendiği depremzede köpek Zeus'un 3 aylık yavrusu Karamel ile kameralara poz verirken 1 yaşındaki Gucci sahibinin kucağında olmasına rağmen belediye otobüsüne alınmadı!

 

KARAMEL'İN KADERİ, BAŞKAN SEÇER İLE DEĞİŞTİ

Deprem sonrası tedavisi yapıldıktan sonra yeniden sokağa bırakılan baba Zeus, sokak köpekleri tarafından hırpalanınca yine tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan Zeus, bölgede çalışan ilaç firmasının müdürü aracılığı ile Mersin'de bir otel sahibi tarafından sahiplenildi ve Mersin'de yaşamaya başladı. Ancak kısa süre sonra Zeus'un yavruları olunca otel yetkilileri, bakımını üstlenme imkanları olmadığı için Karamel'i ve kardeşlerini, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hayvan barınağına verdi.

Barınakta yaşamını sürdüren Karamel'in kaderi, babası Zeus'u sahiplenen otelin ziyaretçileri arasında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile değişti. Zeus'un hikâyesini duyan Başkan Seçer, kendi barınaklarında yaşayan yavru Karamel'i sahiplenmeye karar verdi. Karamel artık Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Seçer’in makam odasında hayatını sürdürmeye devam ediyor. Güne Karamel ile başlayan Başkan Seçer, mesai saatinin bitiminde de birlikte evin yolunu tutuyor.

 

BAŞKANIN KÖPEĞİ MAKAMDA GUCCİ OTOBÜSE BİLE BİNEMEDİ

Ancak halkın sahiplendiği veya dost edindiği hayvanlar aynı şansı yakalayamadı. Mersin’e 12 Kasım günü akşam saatlerinde K.Ü. isimli vatandaşa ait 1 yaşındaki Gucci isimli köpek sahibinin kucağında olmasına rağmen 28 Numaralı Belediye Otobüsüne alınmadı.

Otobüsün kadın şoförü vatandaşa kucağında da olsa köpek ile otobüse binemeyeceğini söyledi. Vatandaşların tepkisine ve itirazlarına rağmen kadın şoför Gucci ve sahibi otobüse almayarak kapıları kapatıp yoluna devam etti.

Vatandaşlar duruma tepki gösterirken Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde başkanlık makamı dahil istediği her alanda özgürce gezebilen Karamel’i hatırlatarak yapılan ayrımcılığa tepki gösterdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA