Mersin’in gözü onda! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in gözü onda!


 

Mersin’de bulunmasına rağmen kentin yeteri kadar hizmet alamadığı kurumların başında gelen ve sık sık eleştiri oklarının hedefi olan Karayolları 5. Bölge Müdürlüğünde müdür değişimi sonrası ziyaret trafiği yaşanıyor. Mersin’e atanan İlhan Aytekin’i son olarak Vali Pehlivan ziyaret etti.

HEDİYE EROĞLU

 

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı, merkezi Mersin’de bulunan ve 1950 yılında kurulan 5. Bölge Müdürlüğünde eylül ayında sessiz sedası değişim yaşandı.

Hizmet alanı Adana, Gaziantep, Hatay, Mersin, Kahramanmaraş, Kilis ve Osmaniye illerinin tamamı ile Malatya, Kayseri ve Adıyaman’ın bir bölümünü kapsayan bölge müdürlüğünde müdür değişimi yaşandı.

Mersin’de bulunmasına rağmen kentin yeteri kadar hizmet alamadığı kurumların başında gelen ve sık sık eleştiri oklarının hedefi olan Karayolları 5. Bölge Müdürlüğüne, 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin gelirken, ondan boşalan koltuğa ise Mersin’den Mehmet Fidan gitti!

 

KENT GENELİNDE YÜRÜTÜLEN PROJELER KONUŞULDU

Mersin’de bulunmasına rağmen kentin yeteri kadar hizmet alamadığı kurumların başında gelen ve sık sık eleştiri oklarının hedefi olan Karayolları 5. Bölge Müdürlüğünde müdür değişimi sonrası ziyaret trafiği yaşanıyor. Mersin’e atanan İlhan Aytekin’i son olarak Vali Ali Hamza Pehlivan ziyaret etti.

Ziyaret vesilesiyle gerçekleştirilen toplantıda Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, Vali Pehlivan’a, Karayolları alanında kent genelinde yürütülen proje ve yatırımlar, bunlara yönelik çalışmalar, yerine getirilmekte olan iş ve işlemler ele alındı, değerlendirmelerde bulunuldu.

 Ziyarete; Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener de iştirak etti.

 

YENİ MÜDÜR AYTEKİN KİM?

Aslen Elazığlı olan inşaat mühendisi İlhan Aytekin, 2019 yılında Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü görevine getirilmişti. Daha önceden de Karayolları Genel Müdürlüğü’nde çeşitli görevlerde bulunan Aytekin’in sessiz sedasız ataması Mersin’de “Gelişi sessiz sedasız olsa da umarız taleplere kulak tıkamaz ve sesimizi duyar” yorumlarına nende oldu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA