Hizmeti engelleyenleri deşifre edecek! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hizmeti engelleyenleri deşifre edecek!


 

Sık sık Cumhur İttifakının yanı sıra partisinin de engellemeleri ile gündeme gelen Tarsus Belediye Başkanı CHP’li Dr. Haluk Bozdoğan, yerel seçim öncesi başkanlık ve meclis üyeliği için aday olanların çalışmalarını nasıl engellediğini halka anlatacağını duyurdu!

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus Belediye Meclisinin, aralık ayı olağan toplantı döneminin birinci birleşimi belediye konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Tarsus Belediye Başkanı CHP’li  Dr.Haluk Bozdoğan’ın açıklamaları damga vurdu.

Sık sık Cumhur İttifakının yanı sıra partisinin de engellemeleri ile gündeme gelen Bozdoğan, yerel seçim öncesi başkanlık ve meclis üyeliği için aday olanların çalışmalarını nasıl engellediğini halka anlatacağını duyurdu!

 

ADAY ADAYI SAYISI 30’LARDA, 50’LERE KADAR ÇIKACAK

Öncelikle geçtiğimiz günlerde başlattıkları Büyük Tarsus Hareketine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bozdoğan, “Büyük Tarsus Hareketi kampanyasını başlattık. Bu büyüklüğü tüm hemşerilerimle birlikte aidiyet duygusunu yaşatmak için başlattık. Belediye meclis üyeliği için başvuru yapan 4 arkadaşımız var.  Demek ki bu hareket kentte herkesten kabul görmüş.

Köy olduğunu söyleyen herkes buranın farklı bir yer olduğunu görmeye başlamış ki belediye başkanlığına aday adaylığını koyabiliyor. Şuan 30’lara çıkan aday adaylığı sayısı 40’lara, 50’lere çıkacak. Hareket etmeyen zincirlerinden kurtulamaz” dedi.

 

TARSUS’A HİZMETİ ENGELLEYENLERİ DEŞİFRE EDECEK

Yerel seçimler öncesi aday adayı olanlara da önemli mesajlar veren Bozdoğan, halka hizmet yolunda kendisini engelleyenleri deşifre edeceğini açıkladı. Bozdoğan, “Tarsus’u zincirlerden kurtarmak isteyen bazı meclis üyesi arkadaşların bugüne kadar Tarsus Belediyesini zincirlerle bağlamaya çalışması da pek manidar. Belediye başkanlığı koltuğuna oturarak Tarsus’a hizmet etmek isteyen arkadaşlar bugün hayata geçecek projelerin kaynak arayışlarının nasıl önünü kestiğini de anlatırlar diye düşünüyorum. Çünkü eğer onlar anlatmaz ise tek ek tüm Tarsus’a ben anlatacağım.

 

“ELEME İÇİN BANA ŞANS VERDİLER”

Tarsus Belediye Başkanlık adaylığı eğer ki zincirlerden kurtulmak hareketiyse bu kurum bin 700 çalışanım, vatandaşların hizmet beklentileri, muhtarların talepleri nasıl birer birer engellendi temelleri atılan projeler nasıl siyasete kurban gittiğini bilmeye tüm halkın hakkı var. Yola çıkanlara başarılar diliyorum, kendi yolumu temizlemek için büyük bir fırsat ele geçirdiğim için çok mutluyum.

Mahalle mahalle, köy köy vido kayıtları ile Tarsus aleyhinde kaldırılan ellerin fotoğraflarını seçmende mutlaka merak ediyordur. Kimin kim olduğunu görsünler.

Başlattığım hareketin etkilerini Tarsus’un tüm metrekaresine yayarak, bu hareketi büyütmeye, Tarsus’u hak ettiği yere taşımaya tüm imkanlarımla, personelimle hazırım.

Bugünden itibaren Tarsus düşmanlarına, Tarsus’u siyasi amaçlarına alet etmeye çalışan tüm yapılarla mücadele edeceğime, göğsümden çıkardığım rozeti ait olduğu yere göğsümün tam orta yârine astığımı da ilan ediyorum. Tarsus ile oyun oynanamaz, riske edilemez, ateşe atılamaz. Tarsus parası olanın oyuncağı, dayısı olanın bahçesi değildir. Tarsus halkındır. Bu kent halkın şehri olmaya da devam edecek. Dün zincirlerimizden kurtulduk bugün harekete başlıyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA