Özel gereksinimli çocukların gösterisi büyük beğeni topladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Özel gereksinimli çocukların gösterisi büyük beğeni topladı


 

Akdeniz Belediyesi ile Akdeniz Özel Eğitim Anaokulu tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı çerçevesinde, özel gereksinimli çocukların gösterileri büyük beğeni topladı.

Haber Merkezi

 

Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen programa Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, Memur-Sen İl Temsilcisi Abdulla Çelik, okul müdürü, öğrenciler veliler ve özel gereksinimli bireyler katıldı.

 

“ENGELLİ KOOPERATİFİ AÇAN ENDER BELEDİYELERDENİZ”

Etkinlikte konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Engelli Kooperatifini açan ender belediyelerden olduklarını belirterek, “Bütün özel gereksinimli bireylerimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Gençlere yönelik, onların eğitimlerine yönelik de çok önemli projelerimiz var. Etüt merkezimiz bunlardan biri. O nedenle eğitim ve öğretime çok önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 Konuşmaların ardından özel gereksinimli çocukların, ‘tebessüm’ adlı ront gösterisi, ‘geri dönüşüm’ defilesi, ‘erik dalı’ adlı ront gösterisi, okul korosunun hazırladığı türkü dinletisi ve ‘hayat bayram olsa’ adlı yarışması gerçekleştirildi. Protokol üyelerinin de katıldığı yarışmada renkli görüntüler oluştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA