CHP’de Özyiğit ve Tarhan’dan yeni hamle | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’de Özyiğit ve Tarhan’dan yeni hamle


 

Mersin CHP’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in istenmeyen isimler ilan ettiği Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’ten İmamoğlu’nu ziyaret atağı gelirken, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan ilçe örgütünde aday adaylık gösterisi geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

31 Mart 2024 yerel seçimlerine 4 aydan az bir süre kala Mersin CHP’de ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in genel başkanlık seçiminde değişim yanlısıyken son anda ibreyi Kemal Kılıçdaroğlu’na çevirmesi ancak Özgür Özel başkanlığındaki ekibin kazanması ile yaşanan bilinmezlik süreci devam ederken arasının açık olduğu ilçe belediye başkanlarının karşı atakları sürüyor.  

 

ÖZYİĞİT’TEN İMAMOĞLU ATAĞI

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in istenmeyen adam ilan ettiği ancak yeni genel başkan Özgür Özel ile yakınlığı nedeniyle adaylıkta öne çıkan isim olan değişim destekçilerinden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, son olarak İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

Bu buluşma kent siyasetinde ‘adaylık için bastırıyor’ yorumlarına neden olurken Özyiğit’in bir yandan da meclis üyelikleri için yoğun bir mesai yürüttüğü gelen bilgiler arasında öne çıkıyor.

 

TARHAN’DAN İLÇE ÖRGÜTÜNDE GÖVDE GÖSTERİSİ

Yine Seçer ve ekibinin istemediği isimlerden olan değişim destekçilerinden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, parti ilçe binasına giderek aday adaylık başvurusu yaptı. İl binasına gitmek yerine güçlü olduğu ilçe örgütünde gövde gösterisi yapan Tarhan’ın da aynı şekilde meclis üyeliği için yoğun bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi.  

 

“İLÇE VE BELEDİYE BİRLİKTELİĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Burada ir açıklama yapan CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz’ın, Büyükşehir’e yönelik birliktelik çıkışı ise dikkat çekti. Yılmaz, “Sayın belediye başkanımız Neşet Tarhan yaklaşık 10 yıldır bize önemli hizmetler veriyor. Önemli izler bırakıyor. Yapmış olduğu çalışmaların ve projelerin bir sonraki dönemde devamı için kendisi aday adaylık başvurusunda bulundu. Mezitlimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Mezitli’nin adını dünya çapında aldığı ödüllerle duyurduğu için, ilçemiz adına kendinse teşekkür ederiz. Kongre seçimlerden bu yana birlikte yol yürüdüğümüz, el ele ve omuz omuza verdiğimiz başkanımız bize seçim süreçlerinde çok destek verdiler. Şahsım ve örgütüm adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İlçe ve belediye birlikteliğin ne kadar anlamlı ve değerli güzel sonuçlara ulaştığını görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalara deva edeceğiz. Bu anlamda belediye başkanımıza geçmişte yaptığı çalasımalar için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Kendisine ailesine ve Mezitlimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA