Öğretmenler Belemedik’i gezi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öğretmenler Belemedik’i gezi


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Toroslar Bahriye İlkokulu öğretmenlerinin düzenlediği geziye katıldı. Gezide Bahriye İlkokulu idareci ve öğretmenleriyle il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burgut da yer aldı.

Varda Köprüsü, Gülek Kalesi ve Belemedik bölgesinde gerçekleşen bu özel gezide meslektaşlarıyla bir araya gelen Durmuş, "Mersin gerçekten doğasıyla, kültürüyle, insanlarıyla çok güzel bir şehir. Gezi kapsamında, meslektaşlarımla doğada yürüyüş yapmanın yanı sıra, bölgenin tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi edinme şansı ve daha önemlisi birbirimizi tanıma, daha güçlü, etkileşimli, paylaşımlı şekilde iletişim kurma fırsatı yakaladık. Birlikte çok güzel yerler gördük, eğlendik, sohbet ettik, güzellikleri paylaştık. Bu tür etkinlikler, meslektaşlar arasındaki bağları güçlendirmenin yanı sıra, eğitim ortamını daha olumlu ve motivasyonu yüksek bir hale getirmeye katkı sağlar. Biz iyi olursak, biz motivasyonumuzu yüksek tutarsak çocuklarımız da iyi olur. Bu geziyi düzenleyen, bizleri bir araya getiren meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, daha nice güzel buluşmada bir araya gelmeyi temenni ediyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA