Tarsus’tan 10 modern kreşle 450 öğrenciye donanımlı eğitim | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’tan 10 modern kreşle 450 öğrenciye donanımlı eğitim


 

Tarsus Belediyesi, çocukların kapsamlı, nitelikli ve sağlıklı bir ortamda eğitim alabildiği kreşlerle Tarsus’a hizmet vermeye devam ediyor. Toplamda 10 kreşte 450 öğrenci ile tam donanımlı eğitim veriyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Temiz, güvenli bir eğitim ortamı sağlamak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğumuz sorumluluğun bir gereği olarak en iyi kreş eğitimini veriyoruz." dedi.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi tarafından kentte yaşayan ailelerin çocuklarını rahatlıkla gönderebileceği, modern donanımlara sahip kreşlerin sayısı her geçen gün artırılıyor. Kreşlerde, hijyenik ve güvenli bir ortamın sağlanması için gerekli önlemler alınıyor. Çocuklar, oyun ve öğrenme aktiviteleriyle birlikte sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buluyor. Tarsus Belediyesi’nin Tozkoparan Mahallesi, Yarbay Şemsettin Mahallesi, Şahin Mahallesi, Yeşil Mahallesi, Belediye Tesisleri, Ergenekon Mahallesi, Yenice Mahallesi, Fatih Mahallesi, Akşemsettin ve Şehitler Tepesi Mahallelerinde toplam 10 kreşi bulunuyor. Başkan Bozdoğan tarafından her mahalleye bir kreş yapılması hedefleniyor.

 

“BU YAPTIĞIMIZ 10 KREŞ ÖNEMLİ BİR ADIMDIR”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kreşlerin büyük bir kazanım olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyüyebilmeleri için uygun eğitim ortamları oluşturuyoruz. Bu yaptığımız 10 kreş önemli bir adımdır.” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA