Mersin’e yakışmadı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’e yakışmadı!


 

İsrail – Gazze geriliminin savaşa dönüşmesi ile binlerce masum öldürülürken Mersin’de CHP’li Büyükşehir ile Yenişehir Belediyelerinin festivallerle eğlence düzenlemesi tepki çekti.

HEDİYE EROĞLU

 

Savaşın Ortadoğu’yu kana buladığı günlerde binlerce masum ölürken Mersin’de özellikle CHP’li belediyeler konser, festival etkinlikleri ile eğlence organizasyonlarına imza atması tepki çekti.

İsrail – Gazze geriliminin savaşa dönüşmesi ile dünya ve Türkiye’de protestolar günden güne artarken masumların üzerine yağan bombalara rağmen imza atılan eğlenceler eleştiri konusu oldu.

“ÇOCUKLARIN AĞLADIĞI BİR DÜNYADA BÜTÜN KAHKAHALAR ZALİMDİR”

Gerek insani kriz gerekse de ülkede derinleşen ekonomik krizin etkilerini görmezden gelen Mersin’de ki CHP’li belediyeler adeta birbirleri ile yarışırcasına organizasyonlara imza attı.

Yaşanan olaylara rağmen Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘Mersin Gençlik Festivali’nin ikincisini gerçekleştirdi. Siviller ölürken akan kan ve gözyaşına rağmen iki gün süren festivalde özellikle imza atılan konserler kapsamındaki eğlenceler CHP’lilerce dahi; “Çocukların ağladığı bir dünyada bütün kahkahalar zalimdir” yorumlarına neden oldu.

 

YENİŞEHİR DE SAVAŞI UMURSAMADI!

Bir değer tepki çeken etkinlik ise Yenişehir Belediyesinden geldi. Gazze başta olmak üzere bölgedeki sivillerin hedef alındığı savaşın etkisi her geçen gün artarken Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Rotary Kulübü iş birliğiyle 5. Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali düzenlendi.

Türkiye’nin farklı kentlerinden sanatçıların yer aldığı festivalde de eğlence etkinliklerine imza atılması eleştiri konusu oldu.

 

BALIK FESTİVALİ ERTELENDİ

Öte yandan İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırıları ve sivil can kayıplarının sürekli artmasından dolayı Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Karaduvar Balık Festivali ise ileri bir tarihe ertelendi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada, “Coğrafyamızda yaşanan elim olaylardan ve can kayıplarından dolayı, 4. Karaduvar Balık Festivali ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bölgede sükunet, huzur ve barışın yeniden temin ve tesis edilmesi en büyük temennimizdir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA