Akdeniz’de ücretsiz üniversite hazırlık kursları başlıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de ücretsiz üniversite hazırlık kursları başlıyor!


 

Akdeniz Belediyesi ile Mersin Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen ücretsiz üniversite hazırlık kursları başlıyor. Metropol Gökdelen İş Merkezi 29’uncu katta bulunan Mersin’in en havalı etüt merkezinde verilecek üniversite sınavına hazırlık kursuna katılmak için son başvuru tarihi 31 Ağustos 2023.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olan ve Gökdelen İş Merkezi 29’uncu katta hizmet veren Etüt Merkezi’nde, bu eğitim-öğretim döneminde de lise mezunu öğrencilere eşit ağırlık, sayısal ve sözel alanda, uzman eğitmenler gözetiminde üniversite hazırlık kursu verilecek. Kurslara katılmak isteyen lise mezunu öğrenciler 26 Ağustos-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında başvuru yapabilir.

 

ETÜT MERKEZİ SAYESİNDE YÜZLERCE GENÇ ÜNİVERSİTE HAYALİNE KAVUŞTU

Hizmete açıldığı günden bu yana yüzlerce gencin üniversite hayalini gerçeğe dönüştüren Etüt Merkezi’nde; rehberlik hizmetinden deneme sınavlarına, kaynak kitap desteğinden eğitim kartına, kültür gezileri ve gençlik kamplarına dek farklı birçok aktivite de yer alıyor. Akdeniz Belediyesi’nin ücretsiz üniversite hazırlık kurslarına katılmak isteyen öğrenciler, (03245030642) ve (05527690805) numaralı telefonlar üzerinden de iletişime geçebilir. Kurslara başvuruların; belirtilen tarih aralığında alınacağı, sonrasında ek süre olmayacağı kaydedildi.

 

BAŞKAN GÜLTAK GENÇLERE ÇAĞRI YAPTI

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı çağrıda, dilediği mesleği kazanmak isteyen lise mezunu gençleri, ücretsiz sağladıkları üniversite hazırlık kurslarına katılmaya davet etti. Gençlere eğitimde yeni fırsatlar sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Gültak, üniversite hayali kuran gençlere seslenerek; “Akdenizli gençlerimize hayatın birçok alanında olduğu gibi eğitimde de fırsat eşitliği sunmak için çalışıyoruz. Etüt Merkezimizde, 1 Tıp, 1 Hukuk, 5 Hemşirelik, 5 Mühendislik, 14 de öğretmenlik bölümleri olmak üzere 432 öğrencimizden 46’sı lisans, 82’si de önlisans bölümlerine yerleşme başarısı gösterdi. Gençlerimize çağrım, bu fırsatı kaçırmamalarıdır. Etüt Merkezimizde, uzman öğretmenlerimizin vereceği hazırlık kurslarına katılarak, hayalini kurduğunuz üniversiteleri kazanın, gelecekte yapmak istediğiniz mesleğe emin adımlarla ilerleyin” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA