Gazete saldırganına CHP koruması sürüyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gazete saldırganına CHP koruması sürüyor!


 

İki yıl önce CHP tarihine kara bir leke olarak geçen Haberci Gazetesi’ne, basın özgürlüğüne saldırı niteliğindeki eylemin mimarlarından İzzet Kırılmaz’a parti kalkan olmaya devam ediyor! Kırılmaz son olarak CHP Toroslar İlçe Kongresinde il delegesi seçildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, seçildiği 2019 yılı Mart ayından buyana il ve ilçe teşkilatlarını dizayn etme girişimlerine tepkiler çığ gibi büyürken son olarak mahalle delege seçimlerinde ayyuka çıkan tehdit, mobbing, baskı ve işten atma tehditleri ile listelere yön verme girişimleri gölgesinde yapılan ilçe kongreleri sürüyor.

Bu kapsamda Yenişehir ve Mezitli’de muhalefet taban hareketi adıyla Seçer ve ekibine karşı direniş gösterirken etkisiz kalan Toroslar’da Seçer’in istediği oldu.

İlçe Başkanı Burhanettin Erdoğan’ın iki yıl önce vefat etmesi üzerine yönetimin kendi arasından başkan seçtiği Cumali Akbaş, Seçer ve ekibinin desteğiyle yeniden seçildi.

 

YARGILANMASI DEVAM EDİYOR

CHP’nin giderek kan kaybettiği ilçede 73’ü il delegesi olmak üzere toplam 400 delegenin bulunduğu Toroslar İlçe Kongresinde ilginç gelişmeler de yaşandı.

İki yıl önce CHP tarihine kara bir leke olarak geçen Haberci Gazetesi’ne, basın özgürlüğüne saldırı niteliğindeki eylemin mimarlarından İzzet Kırılmaz’ın da aralarında olduğu yaklaşık 20 partilinin yargılanması sürerken, partinin kalkan olma anlayışının sürdüğü görüldü.

Kırılmaz CHP Toroslar İlçe Kongresinde il delegesi seçildi.

 

GEREĞİ YAPILMADI

Ülke genelinde büyük tepki çeken saldırının gerçekleştiği dönemden bu yana CHP Gençlik Kolları Genç İşsizliği ve Emekten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini yürüten Kırılmaz ile ilgili parti yetkilileri soruşturma başlatılacağını açıklamış ancak bu açıklama sonrasında gereği yapılmaması nedeniyle de tepki çekmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA