Özelleştirmeye doyamıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Özelleştirmeye doyamıyor!


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’in, Makine İkmal’de bakım onarım birimini, park bahçeleri ve MESKİ’de sayaç okuma işinin ardından mezbahane hizmetlerini özelleştirmek için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Hediye Eroğlu

 

Ana muhalefet partisi CHP her fırsatta AKP iktidarını özelleştirme politikaları üzerinden eleştirirken Mersin’de CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in özelleştirme hamlelerinin ardı arkası kesilmiyor.

 

TEPKİLER DURDURAMADI

Seçer ilk olarak Haziran ayında özellikle hırsızlıklara konu olan Makine İkmal Daire Başkanlığı bünyesinde ki Otobüs Bakım Onarım Atölyesini özelleştirmek için harekete geçti.

Seçer’in bu adımı tepki çekse de onu durdurmaya yetmedi. Makine ikmalin ardından Park Bahçeler Müdürlüğü ve MESKİ’nin su sayaçları okuma işine yönelik özelleştirme hamlesi geldi.

 

SIRA MEZBAHANELERDE

CHP’lilerin dahi tepki gösterdiği özelleştirme hamlelerine her geçen gün yenisini ekleyen Vahap Seçer, son olarak mezbahenelerin özelleştirilmesi için hareke geçti.

 

KOCAMAZ’DAN ÖZELLEŞTİRME ELEŞTİRİSİ

Bu duruma İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’dan tepki geldi. Seçer döneminde kentin geriye gittiğini savunan Kocamaz, kendi başkanlığı döneminde Mersin genelinde ruhsatlı bir tek mezbaha olduğunu anımsatarak, “Kentte ki tek mezbaha Tarsus’taydı. Yakaköy’deki mezbaha inşaat halindeydi. Bunun yanında Mut’ta, Silifke’de, Anamur’da mezbaha yaptık.

Belediye demek her şeyden kar edilecek demek değildir. Benim dönemimde otobüslerden yılda 45- 50 milyon zara ediyorduk. Yol, asfalt yaptık bunun getirisi mi var? Ama mezbahalar zarar ediyor diye siz oraları özelleştiriyorsunuz. İnşallah sıkıntılı bir durum yaşanmaz. Ve belediye oraları iyi kontrol eder” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA