Toros Üniversitesi’nden eğitim ücretlerine büyük zam! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toros Üniversitesi’nden eğitim ücretlerine büyük zam!


 

Eğitim ücretlerine göre tercih yapmak zorunda kalan öğrenciler bu duruma tepkiliyken Mersin Toros Üniversitesi eğitim ücretlerine yaptığı zammı açıkladı. Açıkladığı zam oranı duyanların ağzını açık bırakırken öğrencilerinin de isyan etmesine sebep oldu.

Haber Merkezi

 

Yüksek enflasyon ile beraber gelen zamlar eğitim sektörünü de derinden etkiledi. Bu durumdan ise en çok mağdur olan öğrenciler oldu. Eğitim ücretlerine yaptıkları zamları açıklayan üniversitelerin artan fiyatları sebebi ile öğrenciler tercih yaparken fiyatları da göz önünde bulundurmak zorunda kalacaklar. Eğitim ücretlerinin artması haberi öğrencilerin gündeminde yer alırken bir zam haberi de Mersin Toros Üniversitesi’nden geldi. Ancak yaptığı zam tüm öğrencilerini oldukça şaşırttı. Üniversitenin zam oranı duyanların ağzını açık bırakırken öğrencilerinin de isyan etmesine sebep oldu.

 

YÜZDE 200 ZAM!

Mersin Toros Üniversitesi eğitim ücretlerine yüzde 200 oranında zam yaptığını açıkladı! Yaptığı zam oranını duyan öğrenciler ve vatandaşlar tepkili! Geçtiğimi sene eğitim ücreti 46 bin TL olan Mersin Toros Üniversitesi bu sene yüzde 200 zamla eğitim ücretini 181 bin TL’ye çıkardığını belirtti. Yaptığı zammın oranının abartan üniversite öğrencileri tarafından oldukça tepki aldı.

 

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ DE YÜZDE 150 ZAM YAPTI!

Eğitim ücretlerine gelen zamların üniversiteler tarafından birer birer açıklanması ile beraber en çok zammı yapan üniversitelerde belli oluyor. İlk başta Mersin Toros Üniversitesi yer alırken hemen arkasından Bahçeşehir Üniversitesi yüzde 150 yaptığını duyurdu. Yine İstanbul Aydın Üniversitesi de yüzde 100 ün üzerinde zam yaptı. Koç Üniversitesinin yıllık ücreti 500 bin TL’nin üzerine çıktığı görüldü. Artan pahalılık üniversite eğitim ücretlerini derinden etkilediği görülüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA