MHP’de yeni il başkanı belli oldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’de yeni il başkanı belli oldu!


 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli görevinden istifa etti. Gölgeli’nin genel merkezin isteği doğrultusunda istifa ettiği kilslerde konuşulurken yeni il başkanı da gecikmeden belirlendi. Mersin’de MHP artık Serdar Soydan’a emanet!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de önemli bir kitleye sahip olmasına karşın seçimlerde istediği sonuçları alamayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) fatura il başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye kesildi. 2017 yılından buyana il başkanlığı görevini yürüten ancak 2019’daki yerel seçimler ve son olarak 14 mayıs genel seçimlerinde partinin istediği sonuçları elde etmesini sağlamayan Gölgeli’nin, yerel seçimler öncesi görevi bırakmasının istendiği öğrenildi.

 

İSTİFASINI GENEL MERKEZ Mİ İSTEDİ?

Yerel seçim öncesi Gölgeli önceki gün akşam apar topar istifa kararı alırken kararını sosyal medya hesaplarından şu ifadelerle duyurdu; “2017 yılından beri yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım. İftiharla belirtmek isterim ki, görev başında bulunduğum sürece Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye, partime ve teşkilatıma büyük bir sadakat ve bağlılıkla hizmet verdim. Parti politikalarımızın aksaksız hayata geçirilmesi için genel merkezimizle uyum içinde görevimi ifaya gayret ettim. Bundan sonra da gönüllü bir nefer olarak Genel Başkanımıza, partimize ve teşkilatımıza hizmet vermeye devam edeceğim.”

 

SERDAR SOYDAN KOLTUĞA OTURDU

Gölgeli’nin istifasının ardından parti hareketlendi. Yeni il başkanının belirlenmesi için genel merkezin çok zaman kaybetmek istemediği ve önceden görüşmeler yapıldığı iddia edildi. Bu çerçevede partini kentteki en güçlü isimlerinden Serdar Soydan’ın adının öne çıktığı ve bunun üzerine genel merkezin de bu ismi desteklediği öğrenildi.

Yapılan görüşmeler sonucunda Serdar Soydan, Mersin’de MHP’nin yeni il başkanı oldu. Koltuğa oturan Soydanı’nın önümüzdeki günlerde yönetimini belirmek için çalışmalara başladığı öğrenildi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA