CHP Bozyazı’da piyon delege krizi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP Bozyazı’da piyon delege krizi!


 

Mersin genelinde skandal üstüne skandala sahne olan CHP mahalle delege seçimlerinde son olarak Bozyazı’da ‘piyon delege’ krizi yaşandı. Bu gelişmeler üzerine, İlçe Başkan adayı Metin Beşlik adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Hediye Eroğlu

 

CHP’de, kongre takvimi kapsamında yapılan mahalle delege seçimleri Mersin’de kıran kırana bir yarışa sahne oluyor. Tarsus’ta skandal üstüne skandal yaşanırken, Yenişehir’de tabanın beyaz listesi kazanırken, Mezitli’de devam eden seçimlerde de beyaz liste yarışı önde götürüyor.

Son olarak Bozyazı’dan yeni bir skandal iddiası yükseldi. İddiaya göre Bozyazı’da Çubukkoyağı Mahallesinde yapılacağı duyurulan delege seçimi parti üyesi Mesut Oğuz’un kendi evinde yapıldı.

Ardından Merkez Mahallesindeki delege seçimlerine geldi sıra. Burada da seçim sonucunu mevcut İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz’in eşi, eğitimci Berna Arıdeniz sosyal medya hesabından sonuçla ilgili “Kazanan kırmızı liste tebrikler Baykal Arıdeniz. Geçmiş olsun piyon delegeler” paylaşımı yaptı.

 

BAŞKAN ADAYI İSTİFA ETTİ

Partide büyük tepkiye neden olan bu yorum, krize neden oldu. Bu gelişmeler üzerine, İlçe Başkan adayı Metin Beşlik adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Beşlik, şu ifadelere yer verdi; “Yeter artık! Bana ve beni destekleyen partili dostlarıma daha fazla hakaret etmekten vazgeçin. Ben ilçe başkan adaylığından çekiliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA