Silifkeli Çetin, İYİ Parti MDK başkanı oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifkeli Çetin, İYİ Parti MDK başkanı oldu


 

Haber Merkezi

 

Mersin'in Silifke ilçesinden siyasetçi Süleyman Çetin, İYİ Parti Merkez Disiplin Kuruluna (MDK) seçildi. Seçilmesi ile ilgili bir açıklama yapan Çetin şu görüşlere yer verdi: “Üç dönemdir üst üste Merkez Disiplin Kurulu'na seçilmiş olmanın gururunu taşıyorum. Bu defa Genel Başkanımızın olurları ile MDK üyelerimiz tarafından MDK Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayım. Bu vesile ile ilk toplantımıza katılarak bizi onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in güvenine layık olmak ve partimiz menfaatlerini en üst seviyede korumak üzere üstlenmiş olduğum görevi en iyi şekilde yerine getirmek üzere çalışacağım.

Sayın Genel Başkanıma, MDK Üyelerimize ve tüm teşkilatlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca her fırsatta desteklerini hissettiğim değerli Silifke hemşerilerimi de teşekkür ediyor, geçmiş kurban Bayramlarını kutluyor, saygılar sunuyorum” diyerek, Silifke’yi en iyi şekilde temsil edeceğini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA