CHP’de ‘Beyaz Liste’ Mezitli’ye heyecan kattı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’de ‘Beyaz Liste’ Mezitli’ye heyecan kattı


 

Haber Merkezi

 

Siyasi hayatına 2004 yılında başlayarak, kurucu ilçe başkanı olarak uzun yıllar Mezitli ilçesinde başarılı bir başkanlık dönemi yürüten Av. Ulaş Yılmaz, CHP Mezitli İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. CHP’ye gönül veren ve partili emekçilerin büyük desteğini alan Yılmaz, ‘Beyaz Liste’ ile girdiği delege seçimlerinde karşı listeyi geride bıraktığı görülüyor.

Delege seçimleri, 8 Temmuz Cumartesi günü başlayarak,16 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek.Seçimler öncesi ‘Beyaz Liste’ partililer tarafından yoğun ilgi görüyor. ‘Beyaz Liste’ destekçileri; sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra organize olarak ciddi bir kampanya yürütüyor. Bu durum Mezitli ilçesinde sinerji yaratırken, Av. Ulaş Yılmaz’ın başkanlık adaylığına ve ‘Beyaz Liste’ye olan ilgiyi arttırıyor. 2008-2013 yılları arasında başarılı bir başkanlık dönemi geçiren Yılmaz’a gösterilen ilgi; siyasi kariyerindeki başarısını, parti içindeki popülerliğini gün yüzüne çıkarıyor. ‘Beyaz Liste’ destekçileri, Yılmaz’ın liderliğinde Mezitli ilçesinde daha fazla ilerleme ve gelişme umudu taşıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA