Erdemli Spor’dan flaş transfer | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli Spor’dan flaş transfer


 

HÜSEYİN YILDIZ

 

Mersin Süper Amatör Küme’de mücadele eden Erdemli’nin köklü kulübü Erdemli Spor Kulübü efsane başkan Mehmet Morgül öncülüğünde yaptığı flaş transferler ile göz dolduruyor.

2023 -2024 futbol sezonunda Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Erdemli Spor Kulübü As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ali Öngel Başkan vekili Salih Yılmaz yeni sezonda efsane golcü Teknik Direktör Bilbay Taştemel ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan Ali Öngel “Hocamız kulübümüz içinde yetişmiş tecrübeli bir teknik adamdır. Erdemli spor kulübünü en yüksek seviyelere ulaştıracağına ve başarıyı yakalayacağına inancımız tamdır. Taraftarımız ve Erdemlimize hayırlı olsun” dedi.

Teknik Direktör Bilbay Taştemel de, “Yuvamda olmaktan mutluyum. Başkanlarımı ve Erdemli spor kulübü yönetimini taraflarımızı mahcup etmeyeceğim. Bana güvenenlere harika ve heyecan dolu maçlar izlettireceğim. Tüm tecrübemi kullanarak Erdemli spor kulübünü hak ettiği mevkiye çıkaracağım. Durmak yok yola devam” diye konuştu.

Başkan Vekili Salih Yılmaz da, “Alt yapı ve genç takımlar sorumluluğuna Erdemli spor kulübünün efsane futbolcusu Metin Dikel kardeşimizle teknik direktör olarak bir yıllığına sözleşme imzaladık. Hayırlı olsun diyerek Metin hocamızın alt yapımızı kolej takımı ruhu ile yetiştireceğine inancımız tamdır. Kulübümüze ilçemize ve taraftarlarımıza hayırlı olsun” dediler.

Efsane futbolcu ve teknik direktör Metin Dikel ise Erdemli Spor Kulübü’nün yetiştiği kulüp olduğunu belirterek, “Doğup büyüdüğüm yuvamda gençlerimizi en güzel şekilde yetiştireceğim. Avrupa birikimi ve tecrübem ile alt yapıyı şaha kaldıracağım. Bizleri izlemeye devam edin. Bana güvenip bu özel ve anlamlı göreve getirdikleri için Erdemli spor kulübü yönetimine teşekkür ediyorum. Bir Erdemlili olarak bir Erdemli Spor futbolcusu olarak da tüm tecrübemi kullanıp gençleri yetiştirip A takıma motive edip profesyonel sporcu olmalarını sağlayacağım. Bizleri izlemeye devam edin. Durmak yok yola devam” şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA