MSK bu sezonu da boş geçti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK bu sezonu da boş geçti


 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı finalinde Mersin Büyükşehir Belediyesi evinde Yalova temsilcisi Semt77/ye 90-73 mağlup olarak seride 3-1 yenildi ve elendi. Bu sonuçla finale Semt77 yükseldi.

ALİ ŞANLI

 

MisliCom Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel sezonunda yarı finalde Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Erkek Basketbol Takımı, yarı finalden döndü. Mersin, Yalova’da oynadığı yarı final dördüncü maçında sahadan 90/73 mağlup ayrılarak 2022/2023 sezonunu noktaladı. 

 

MAÇTAN ANLAR

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunda 24-21 önde geçen ev sahibi takım, devre arasına 43-33’lük avantajla girdi.

Üçüncü çeyrekte farkı 14 sayıya kadar çıkaran yeşil-kırmızılı takım, final periyoduna 66-52 önde gitti. Maçın son çeyreğinde üstünlüğünü koruyan Semt77 Yalovaspor, müsabakadan 17 sayı farkla 90-73 galip ayrıldı.

Bu sonuçla seride durumu 3-1 yapan yeşil-kırmızılılar, finalde Yılyak Samsunspor’un rakibi oldu.

Semt77 Yalovaspor’da Orhan Aydın Hacıyeva 23 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. Ev sahibinde Melih Kapucu 20, Kadir Bayram 15 ve Ricardo Ledo da 11 sayıyla skora katkıda bulundu. Jamuni McNeace, 11 sayı ve 10 ribaunt ile "double-double" yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde ise Darnell Edge 20, Alp Karahan 15 ve Tobin Carberry de 12 sayıyla oynadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA