TİY’e ikinci şans mı geliyor? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’e ikinci şans mı geliyor?


 

Deprem nedeniyle düşen takımların az maç oynadıkları ve bazı takımların avantaj sağladığına yönelik itirazlarının TFF seçimleri sonrası değerlendirileceğinin açıklanması Tarsus’u umutlandırdı.

ALİ ŞANLI

 

Kuruluşunun 100. Yılında 2. Lig’den, 3’üncü lige düşen Tarsus İdman Yurdu için yeni bir umut gündeme geldi!

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak bitime haftalar kala lige veda eden Sarı Lacivertliler, kötü günler yaşıyor. Kötü yönetim, 30 milyonu aşan borç krizi ve transfer tahtasının açılamaması nedeniyle ikinci yarı altyapıdan gençlerle çıktığı maçlarda sahadan farklı mağlubiyetlerle ayrılarak acı rekorlara imza atan TİY, yeni bir haberle umutlandı.

 

GÖZLER TFF’DE

Bir yandan gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren ve transfer tahtasını açmaya çalışan TİY’in diğer yandan ise gözü Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF). TFF’nin, 3. Lige düşen Tarsus ekibi ve diğer küme düşen takımların itirazlarını gündeme alması ile ‘TİY’e ikinci şans mı geliyor’ dedirten günler yaşanıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı bir çok takım ligden çekilmiş, BAL ligi yarım kalmıştı. Liglerinde bir alt lige düşen takımlar az maç oynadıkları ve bazı takımların avantaj sağladığını düşünerek itiraz etmişlerdi. Ay sonunda yapılacak TFF Başkanı seçimlerinin ardından yeni yönetim liglerle ilgili kararını açıklayacağı öğrenildi. TFF Ligden düşmeyi kaldırırsa TİY tekrar 2. Lige çıkma şansını elde edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA