Hedef; Süper Lig! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hedef; Süper Lig!


 

Mersin MSK Coachu Semih Soğuksu, yarı final öncesi gazetemize yaptığı özel açıklamada, “Hedef; Süper Lig!” dedi.

Haber Merkezi

 

Mersin MSK Coachu Semih Soğuksu, Semt77 Yalova Basketbol Yarı final karşılaması öncesi gazetemize özel röportaj ile sorularımızı cevapladı.

SORU: Rakip Semt77 Yalova Basketbol yarı final karşılaşması ile ilgili yorumunuz nedir? Taraftarınızdan beklentiniz nedir ? Eksik, Sakat oyuncu var mı? Hangi yabancı oyuncunuza kadro yer vermeyeceksiniz ?

Soğuksu: Öncelikle kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu grubuna sahip olan rakibimiz, sezon başında bu ligden süper lige çıkma hedefi doğrultusunda kurulan tehlikeli bir takım.

Sezon içerisinde iniş çıkışları çok oldu fakat özellikle kendi evlerinde istikrarlı bir takım. 

Bize gelecek olursak sezonu iyi ve başarılı bir şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Sezon içerisinde özellikle son bölümlerde yaşadığımız sakatlıkları ve performans düşüklüklerini tamamen atlatıp play off konsantrasyonunu en yukarıya çıkarmış durumdayız. 

Tek hedefimiz Süper lig e çıkmak. Bunun için hem mental, hem fiziksel hem de konsantrasyon olarak hazırız. 

Semt77 Yalova  Basketbol karşılaşmaları Zor bir seri olacaktır, fakat sonunda final e adını yazdıracak olan takımın biz olacağı konusunda ekibime güveniyorum.

Eksik ve sakat oyuncumuz bulunmuyor.

Tam kadro şeklinde antrenmanlarımıza devam ediyoruz. 3 yabancı oyuncumuz Tobin, Darnell ve Sean’dan seri boyunca, maç maç tercih yaparak kadroda 2 si yer alacak.

Son olarak tüm sezon boyunca bizleri hiçbir maçta yalnız bırakmayan, destekleyen taraftarlarımıza yarı final maçı ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Hem şehir ,hem kulüp organizasyonu, hem de Basın mensuplarımızla sizlerle süper ligi sonuna kadar hak ediyoruz. Biz takım olarak bu amaç doğrultusunda son ana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Bu zorlu yolda sizlerin varlığı ve desteği bizleri extra motive ediyor, güç sağlıyor.Hepinizi 7 Haziran Çarşamba 18:30 ve 9 Haziran Cuma günü 18:00 de olacak yarı final maçlarında Edip Burhan spor salonuna takımla beraber mücadele etmeye bekliyoruz.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA