Rakip belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Rakip belli oldu


 

MisliCom TBL temsilcimiz Mersin MSK Erke Basketbol Takımı’nın yarı finalde rakibi Semt77 Yalova oldu.

ALİ ŞANLI

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Mersin MSK çeyrek finalde Balıkesir Büyükşehir Belediyesini 2/0 lık skorla eleyerek yarı finale çıkan taraf oldu.

Semt77 Yalova da, rakibi Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler'i son müsabakada 87/79 skorla yenerek durumu 2/1 yaptı ve Mersin MSK'nın rakibi oldu. Yarı finalde 3 karşılamayı kazanan taraf finale adını yazdıracak.

Mersin MSK lig sıralamasında Semt77 Yalova Basketbol takımının üstünde tamamladığı için saha avantajını eline aldı. Buna göre 7 Haziran ve 9 Haziran tarihlerinde ilk iki karşılaşma Mersin'de oynanacak ve üçüncü karşılaşma 12 Haziranda Yalova'daki oynanacak.

Alınacak galibiyetler sonrası diğer karşılaşmalar 14 Haziran'da Yalova ve 17 Haziran'da Mersin'de oynanacak. Bu müsabakalar sonrasında 3 galibiyete ulaşan takım finale çıkacak.

Ligde oynanan karşılaşmalarda temsilcimiz Mersin MSK deplasmanda 78/70 evinde 80/70’lik skorlarla Semt77 Yalova karşı 2/0’lik üstünlüğü bulunuyor.

Yarı Final karşılaması ilk karşılaşma 7 Haziran Çarşamba günü saat 18:30 da ikinci karşılama 9 Haziran Cuma günü saat 18:00'de Edip Buran Spor salonunda oynanacak. Üçüncü karışıma ise Yalova'da 12 Haziran'da saat 18:00 90.Yıl Spor salonunda oynanacak.

Temsilcimiz son haftalarda istikrarlı basketbolu ile göz doldururken sahasında taraftarının önünde oynayacağı yarı final karşılamasından 2 galibiyetle ayrılarak avantaj elde etmek isteyen taraf olması bekleniyor. MSK, bu avantajı iyi kullanıp Yalova' ya moralli gitmek isteyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA